esticenllaçat-logo-complet

CONEIX ESTICENLLAÇAT!

La col·laboració entre empresa i Tercer Sector és un pilar bàsic per millorar la societat. En aquest context,el CTecno ha creat #esTICenllaçat, un nou Servei d’Acció Social que neix amb l’objectiu de millorar l’accés i la capacitació en TIC per les ONG d’àmbit català a través del voluntariat de les empreses i professionals adherits a la Fundació.

Per executar el programa #esTICenllaçat, el CTecno ha arribat a un acord de col·laboració amb la Fundació real dreams per tal que sigui l’entitat encarregada d’implementar aquesta iniciativa.

#esTICenllaçat és el conjunt de projectes d’acció social desenvolupats pel CTecno, amb la col·laboració de la Fundació real dreams, configurant un pont que aporta valor a la relació entre empreses, persones i causes socials. Per això, #esTICenllaçat vol  ajudar a reduir l’escletxa digital i millorar l’accessibilitat a les noves tecnologies de manera transversal.

El Tercer Sector, tot i que ha fet esforços per superar aquesta fractura, encara mostra problemes que frenen la seva solvència tecnològica. Els professionals del CTecno, amb el seu know-how i experiència, són actors privilegiats per capacitar i acompanyar les ONG i aconseguir que millorin la seva gestió interna, comunicació i captació de fons.

Vols conèixer més el projecte #esTICenllaçat?