esticenllaçat-logo complet

QUÈ ÉS EL PROGRAMA esTICenllaçat?

La col·laboració entre empresa i Tercer Sector és un pilar bàsic per millorar la societat. En aquest context, el CTecno, en col·laboració amb Fundació real dreams, ha creat #esTICenllaçat, un nou Servei d’Acció Social que neix amb l’objectiu de millorar l’accés i la capacitació en TIC per les ONG d’àmbit català a través del voluntariat de les empreses i professionals adherits a la Fundació.

El projecte neix del compromís del CTecno per ajudar a reduir l’escletxa digital i millorar l’accessibilitat a les noves tecnologies de manera transversal.

El Tercer Sector, tot i que ha fet esforços per superar aquesta fractura, encara mostra problemes que frenen la seva solvència tecnològica. Els professionals del CTecno, amb el seu know-how i experiència, són actors privilegiats per capacitar i acompanyar les ONG i aconseguir que millorin la seva gestió interna, comunicació i captació de fons.

#esTICenllaçat ha esdevingut un pont que aporta valor a la relació entre empreses, persones i causes socials. Per això, en col·laboració amb Fundació real dreams, el CTecno hem obert una convocatòria de projectes entre les ONG per detectar quines són les seves necessitats digitals.

 

Vols ser voluntari? 

  • Si ets voluntari independent i vols formar un equip de voluntariat amb altres voluntaris independents omple el següent formulari 

(llegeix les bases de la convocatòria per a voluntaris independents)

 

  • Si ets voluntari corporatiu i vols formar un equip de voluntariat amb companys d’empresa omple el següent formulari

(llegeix les bases de la convocatòria per a voluntaris corporatius)

 


Consulta els projectes del 2017


  • JORNADA DE PRESENTACIÓ D’esTICenllaçat

Els interessats en #esTICenllaçat van tenir una cita el 19 d’abril de 2016 a les 18:30 hores, al Palau Macaya en la I Jornada esTICenllaçat. L’esdeveniment, a més de ser una trobada entre voluntaris i ONG per teixir sinèrgies i entendre els projectes, va comptar amb un exemple pràctic. De la mà de Francesc Sistach, Director General de Specialisterne, es va veure com les noves tecnologies poden millorar el món. D’origen danès, la companyia que lidera Sistach ofereix formació i oportunitats de treball d’alt valor afegit dins del sector de les noves tecnologies per persones amb trastorns de l’espectre autista.

  • JORNADA DE CLAUSURA 1ª EDICIÓ ESTICENLLAÇAT

El passat 14 de març de 2017 es va celebrar a les 18:30h al Palau Macaya la Jornada de Clausura de la 1ª edició. Durant la sessió es van repassar les experiències d’aquesta primera edició. Si vols saber més detalls de com ha anat la primera edició llegeix aquí.