Assemblea Extraordinària Associació Cercle Tecnològic de Catalunya

Activitats socis, Esdeveniments

per Comunicació CTECNO / 16 març, 2011 / Sense comentaris

Barcelona, 16 de març de 2011.- LAssociació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) va realitzar, el passat 9 de març, una assemblea general extraordinària amb el propòsit de renovar alguns dels seus càrrecs principals.

Atès el recent nomenament del senyor Carles Flamerich com a Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i l’assumpció de les funcions públiques relacionades amb el càrrec, el Sr. Flamerich va expressar la seva voluntat de deixar la Presidència de l’associació CTecno. D’acord amb els resultats de l’assemblea, va prendre el seu relleu el Sr. Daniel Marí, escollit amb el vot unànime dels socis assistents. El Sr. Marí va acceptar el càrrec i va agrair en nom propi  i de tots els socis la dedicació del president sortint a l’associació.

En el marc de l’assemblea també es va produir l’elecció de la Sra. Georgina Rosàs com a Vicepresidenta quarta del’entitat i del  Sr. Santiago Sánchez com a nou tresorer (prenent elrelleu al Sr. Jaume Batlle, que va presentar la seva renúncia al càrrec en elmarc de la mateixa assemblea). 

A la mateixa assemblea es va aprovar la incorporació de l’Associació en el capital social de la Societat d’Inversió dels Enginyers, S.L, que té per objecte la presa de participació en el capital d’empreses innovadores de base tecnològica en fase inicial o en les primeres etapes de desenvolupament, amb especial èmfasi en els àmbits de l’energia, medi ambient, mecatrònica, tecnologia informàtica i comunicacions, tecnologia medicosanitària, electrònica i sectors afins. Aquesta societat està participada, també, pel Col·legi d’Enginyers Industrials, el Col·legi d’Enginyers de Telecomunicacions, el Banc Sabadell il’Institut Català de Finances.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.