BDigital Global Congress 2012

Esdeveniments, Informació destacada

per Comunicació CTECNO / 4 juny, 2012 / Sense comentaris

castellano| english

 

 

 
14a edició
Del 4 al 6 juny
CaixaForum de Barcelona
BDigital Global Congress 2012: Managing a Digital Ecosystem
Com podem utilitzar la tecnologia per millorar l’experiència d’usuari 2.0? Com ser més eficients en la gestió de serveis, ser innovadors i millorar la qualitat de vida del ciutadà? Quins són els nous models i tendències en transaccions en entorns mòbils?

Durant tres dies experts nacionals i internacionals donaran resposta a aquestes i d’altres preguntes, oferint casos d’èxit sobre l’experiència d’usuari 2.0, una visió global sobre les tendències en mobilitat urbana i ciutadà digital i aprofundint en quins són els nous models de transaccions en entorns mòbils. A més comptarem amb la Cerimònia de Lliurament dels Premis Emprendedor XXI Digital i el Xè Aniversari dels Premis a la Innovació Digital. 

 

Consulta el programa al següent enllaç

Qui l’organitza?: El centre tecnològic Barcelona Digital.

A qui es dirigeix?: Empreses de l’oferta i la demanda TIC, investigadors, emprenedors TIC, tecnòlegs i professionals intedependents, docents, bloggers, agències i mitjans de comunicació, grans tractors sectorials com administració pública i banca entre d’altres.

INSCRIU-T’HI ARA! 

T’HI ESPEREM!

www.bdigitalglobalcongress.com

Les seves dades de contacte formen part de la base de dades de la Barcelona Digital amb la finalitat d’informar-lo de les activitats del Centre o d’altres que puguin ser del seu interès. Així mateix, les seves dades podran ser cedides a les entitats patrones, promotores i/o patrocinadores de l’esdeveniment al qual s’hagi inscrit. De conformitat amb allò disposat a la LO15/1999, conserva en tot moment la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació i anul·lació de dades que podrà portar a terme mitjançant: Barcelona Digital info@bdigital.org Telèfon +34 935 534 540.  Si no vol rebre informació dels actes organitzats per la Barcelona Digital, enviï’ns un correu electrònic a l’adreça baixes@bdigital.org amb l’assumpte “sol·licitud de baixa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.