CTecno, present al World Economic Forum de Dalian (Xina)

Jornades, Notes de premsa

per Comunicació CTECNO / 6 setembre, 2007 / Sense comentaris

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) ha participat amb el World Economic Forum (WEF), organitzador de la primera reunió anual de New Champions (Global Growth Companies) celebrada a principis d’aquest mes a Dalian, al nord-est de la Xina, i on CTecno ha representat als seus associats i al sector d’empreses tecnològiques a Catalunya i Espanya.

El president del Cercle Tecnològic, Carles Flamerich, i el director de Relacions Institucionals, Jordi Hernández-Nieto, han compartit sessions amb els principals líders de l’economia mundial per debatre sobre competitivitat, innovació, tecnologia i creixement global. Durant tres dies, més de 1.700 directors generals, responsables d’inversions i tecnologia, i emprenedors de 90 països diferents van intercanviar experiències i punts de vista i van compartir projectes.

Fruit d’aquesta convenció mundial, s’ha creat una comunitat que agrupa les empreses d’alt creixement econòmic i global, i on tenen un paper predominant les companyies de base tecnològica, que cada vegada generen més recursos. En total es van celebrar prop d’un centenar d’actes, entre sessions paral·leles, plenàries, de discussió i de treball, on van participar líders de primer nivell encapçalats per Wen Jiabao, primer ministre de la República xinesa, i Klaus Schwab, fundador i director executiu del World Economic Forum. 

Aquesta trobada internacional marca l’inici d’un nou fòrum internacional que es reunirà anualment. Després d’aquesta reunió inaugural, la segona convenció de New Champions es celebrarà del 25 al 27 de setembre a Tianjin, també a la Xina.

En aquesta línia, CTecno continuarà col·laborant amb el World Economic Forum en representació dels seus associats i amb l’objectiu de garantir que la presència espanyola a la reunió de l’any vinent sigui molt més significativa. En aquesta edició, en nom del Govern Espanyol ha assistit el Ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, Joan Clos, que va intervenir en una de les sessions.  Un altre ponent espanyol va ser el fundador de Fon i Ya.com, Martin Varsavsky.  

Adjunta, a l’apartat de documentació, trobareu la Nota de Premsa referent a l’esdeveniment 

Convidats d’honor
Carles Flamerich, President de Ctecno

Jordi Hernández-Nieto, responsable de Relacions Institucionals de Ctecno

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.