esticenllaçat-logo-complet_pequeTornem a obrir convocatòria #esTICenllaçat: ajudem les ONG amb les TIC

Ets una Entitat sense Ànim de Lucre amb interès per les TIC, ambicions en màrqueting o necessitats d’estratègia digital? Sabies que amb una bona implementació de les Tecnologies de la Informació i Comunicació pots millorar la teva gestió interna, la comunicació i, en conseqüència, la recaptació de fons; augmentar la teva base social i millorar la transparència?

Si necessites digitalitzar-te, però no tens una dotació econòmica, aquesta convocatòria per a ONGs de la nova àrea d’Acció Social  del CTecno és la teva oportunitat.

Amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i els beneficis de les noves tecnologies per les ONG, el CTecno, en col·laboració amb la Fundació real dreams, ha creat esTICenllaçat, el nou espai de voluntariat, gràcies al qual els professionals de la Fundació podran apadrinar projectes tecnològics d’entitats del Tercer Sector.

 Si ets una entitat social interessada en el programa esTICenllaçat llegeix les bases de la convocatòria i omple el formulari

Els interessats en esTICenllaçat van tenir una cita el 19 d’abril de 2016 a les 18:30 hores, al Palau Macaya en la I Jornada esTICenllaçat. L’esdeveniment, a més de ser una trobada entre voluntaris i ONG per teixir sinèrgies i entendre els projectes, va comptar amb un exemple pràctic. De la mà de Francesc Sistach, Director General de Specialisterne, es va veure com les noves tecnologies poden millorar el món. D’origen danès, la companyia que lidera Sistach ofereix formació i oportunitats de treball d’alt valor afegit dins del sector de les noves tecnologies per persones amb trastorns de l’espectre autista.

El 14 de març de 2017 es va celebrar la jornada de cloenda de la 1ª edició d’esTICenllaçat a les 18:30h al Palau Macaya. Més informació aquí.

 

Vols conèixer més el programa #esTICenllaçat?