Presentació del Pla Educació Digital de Catalunya amb Mar Camacho-Directora general d’innovació, recerca i cultura digital del Departament d’Educació

Activitats socis, Actualitat, Blog, Blog, Notícies

per Comunicació CTECNO / 8 novembre, 2019 / Sense comentaris

Amb la finalitat d’establir ponts entre l’administració pública i les empreses sòcies per crear un diàleg fluïd i continuu, el Cercle Tecnològic de Catalunya coordina una acció de treball dirigida a les empreses tecnològiques per tal que la Sra. Mar Camacho, directora general d’innovació, recerca i cultura digital del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya pugui presentar davant l’audiència el nou Pla d’Educació Digital de Catalunya. Aquesta serà una manera per l’administració de copsar les opinions de les empreses en matèria d’educació i noves tecnologies.

Dins els eixos del CTecno per ser un punt de trobada del sector i un dinamitzador d’iniciatives, aquesta sessió exclusiva  servirà per treballar diversos aspectes en tres workshops col·laboratius. Aquestes accions tenen com a finalitat posar en agenda els temes d’interès tant per al sector públic com per al tecnològic i animen els i les professionals a establir les bases per a futures col·laboracions público-privades.

 

El programa de la jornada serà: 

10 h - Recepció assistents - cafè networking
10.30 h - Benvinguda: Presentació convidada i presentació sessió a carrec de
 Joan Ramon Barrera, president del CTecno
10.45 h - Presentació Pla d'Educació Digital de Catalunya a càrrec de Mar Camacho
11.15 h - Torn de debat/preguntes sobre la presentació
11.45 h - Workshop 1: Model del col·laboració públic-privat
12.15 h - Workshop 2: Open Innovation
12.45 h - Workshop 3: Competència digital al sector educatiu
13.15 h - Networking
13.30 h - Fi acte