Les empreses sòcies són, amb els professionals individuals, l’ànima i la raó de ser del CTecno. Actualment hi ha prop de trenta empreses del sector de les TIC i tecnològic que són sòcies del CTecno.

Les empreses sòcies en beneficien del programa general d’actes, estudis, informació i difusió que el CTecno genera, però la cartera de productes i serveis varia en funció de si es tracta de socis d’honor, socis protectors o socis. Aquesta diferència respon a la diferent aportació que cada empresa realitza al CTecno.

En funció de l’aportació que fan, les empreses sòcies es diferencien entre sòcies d’honor, sòcies protectores i sòcies. La cartera de productes i serveis que ofereix el CTecno varia en funció d’aquesta classificació: poden gaudir de major o menor presència en la visibilitat dels logos, en el directori del Consell d’Empreses, com a líders d’opinió en el sector tecnològic, podran moderar o participar activament en els actes, cicles i jornades, formar part de trobades exclusives amb personalitats rellevants del sector o gaudir de llocs preferencials en els actes, alhora d’aparèixer com a veus autoritzades al l’estudi anual sobre la situació del sector TIC “Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya”, entre d’altres avantatges.

Sòcies d'honor

logo_tsystems Cisco_Logo_RGB_Screen_2color logo_indra    

Sòcies Protectores

1. AVANADEColt_NOUw_sing     dxc_logo_hz_blk_rgb_300  logo_informatica_el_corte_ingles LOGO_Italtel   MEDIAPRO  NetApp     logo_seidor  logo_sermicro

Sòcies

ACUNTIA_LOGOTIPO_FINAL_alta-01 Concatel_RGB      logo_doxa       IBMlogo_ica   k_tagNae_logo  nexica-dd-cmyk    oesia  logo_oracle         logo_ricoh
 logo_sitep     sopra_steria_logo-svg     
logo_vassLight Eyes