T-Systems, nou membre d’honor del Cercle Tecnològic de Catalunya

Notes de premsa, Notícies d'interès

per Comunicació CTECNO / 23 febrer, 2012 / Sense comentaris

El Cercle Tecnològic de Catalunya i T-Systems han signat avui un acord de col·laboració multi anual pel que la filial de serveis per empreses de Deustche Telekom posarà a disposició de CTecno tot el seu coneixement en el sector de les TIC, especialment en l’entorn de l’Administració Pública i el Núvol.

Gràcies a aquest nou acord, la companyia tecnològica amb seu a Barcelona i el  Cercle Tecnològic de Catalunya volen avançar en la difusió del coneixement i l’ús de les tecnologies per part de les persones, les empreses i les administracions.

Per José Manuel Desco, Director General de T-Systems Iberia, “aquesta aliança s’emmarca dins del pla estratègic de T-Systems per fomentar l’ús de les tecnologies de la informació en diferents sectors i ens converteix en socis d’alt nivell de CTecno. Catalunya és l’origen i el futur de T-Systems al país. Aquí vam començar la nostra activitat, que a dia d’avui constitueix el segon mercat més important a Europa després d’Alemanya, i aquí trobem les vies de creixement i desenvolupament de serveis de valor per tota Europa. Des de Catalunya, volem impulsar la convergència de serveis amb la mobilitat, de la mà de les companyies pymes catalanes que dia a dia ja constitueixen partners de qualitat en el nostre portfoli de serveis”.

D’altra banda,  per Ginés Alarcón, President de CTecno, “aquesta signatura suposa ampliar la relació que T-Systems i CTecno tenen des de fa temps cap a una altra dimensió. Disposar del recolzament d’una companyia com T-Systems com a soci d’honor és una garantia per al desenvolupament del sector de les tecnologies de la informació a Catalunya”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.