11a Ed. Premis BDigital a la Innovació Digital

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 5 abril, 2013 / Sense comentaris

 

 

11a EDICIÓ PREMIS BDIGITAL A LA INNOVACIÓ DIGITAL

Tens un projecte innovador? Presenta la teva candidatura als Premis BDigital a la Innovació Digital

T’informem de l’obertura de la 11a edició dels Premis BDigital a la Innovació Digital que se celebren en el marc del BDigital Global Congress que tindrà lloc del 12 al 14 de juny al CaixaForum de Barcelona i que compten amb el suport de Fujitsu.

Si tens un projecte innovador ja pots presentar la teva candidatura a una de las categories dels Premis abans del 3 de maig a les 12h del migdia a través del formulari online.

Consulta les BASES DELS PREMIS

     

DÓNA VISIBILITAT AL TEU PROJECTE! Recorda que tindràs visibilitat del projecte des del moment en què el presentis. A més a més, pots veure tots els projectes, comentar-los i donar el teu suport! El projecte amb més suport de cada categoria passarà a ser un dels projectes candidats a finalista. Més informació a les bases dels premis.

PRESENTA LA TEVA CANDIDATURA!

 

Rep una cordial salutació,
Barcelona Digital Centre Tecnològic

 

www.bdigitalglobalcongress.com
#2013bdgc 

Les seves dades de contacte formen part de la base de dades de Barcelona Digital amb la finalitat d’informar-lo de les activitats del Centre o d’altres que puguin ser del seu interès. Així mateix, les seves dades podran ser cedides a les entitats patrones, promotores i/o patrocinadores de l’esdeveniment al qual s’hagi inscrit. De conformitat amb allò disposat a la LO15/1999, conserva en tot moment la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació i anul•lació de dades que podrà portar a terme mitjançant: Barcelona Digital info@bdigital.org Telèfon +34 93 553 45 40. Si no vol rebre informació dels actes organitzats per la Barcelona Digital, enviï’ns un correu electrònic a l’adreça baixes@bdigital.org amb l’assumpte “sol•licitud de baixa”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.