13-15/11/12 Smart City Congress, Sessió: City Cases Catalonia

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 8 novembre, 2012 / Sense comentarisEnguany el CTecno ha tornat a col·laborar intensament en l’organització del Smart City Expo World Congress que tindrà lloc els propers dies 13, 14 i 15 de novembre de 2012 a Barcelona. El congrés és el punt de trobada a nivell mundial per a ciutats, responsables polítics, administració pública, experts, professionals de diferents àmbits i empreses interessades en abordar els desafiaments d’un nou escenari mundial en el que el 75% de la població estarà vivint en àrees urbanes l’any 2050. Hi podreu trobar tota la informació en aquest link.

En el marc d’aquest congrés el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) juntament amb Localret col·laboren en una sessió titulada City Cases: Catalonia on municipis de Catalunya, representats pels seus electes, explicaran els aprenentatges, reptes i fulls de ruta en l’àmbit de les Smart Cities. Aquesta sessió es farà el dijous 15 de novembre de 2012 a les 17:30h al Smart City Expo World Congress (Fira de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, https://goo.gl/maps/kTp2u). Trobareu més informació aquí.

En cas que estigueu interessats en assistir a l’Smart City Expo World Congress, el CTecno ha aconseguit per als seus socis un descompte en el preu de l’entrada. Per obtenir el codi de descompte sol·liciteu-lo per correu electrònic a: secretaria@ctecno.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.