20 de novembre- Coffee&CIO amb Judit Aznar del RACC i Luís Miguel Martín de Serunion

Actualitat, Blog, Coffee & CIO, Notícies

per Comunicació CTECNO / 20 novembre, 2019 / Sense comentaris

El  Coffee & CIO és un acte exclusiu per a les empreses sòcies del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno). L’activitat posa en contacte representants de les empreses sòcies del CTecno amb dos CIOs d’organitzacions i companyies finals usuàries de serveis de tecnologies de la informació i comunicació (TIC).

Els convidats d’aquesta sessió de novembre van ser Luís Miguel Martín de Serunion i president del Consell de CIO’s de Catalunya Judit Aznar, CIO i Manager d’Organització i Sistemes del Club RACC.

FabrizioMagnani, Senior Executive de Gartner, ha moderat la conversa.

Judit Aznar ha destacat com els equips ‘crossed’, els multidisciplinars, són una gran solució per fer avançar els projectes i el negoci de l’empresa des de diferents mirades que sumen experiències per contribuir al creixement tant de les companyies com dels professionals.

De la seva banda, Luís Miguel Martín ha subratllat que cal costumitzar els tipus d’organització segons els perfils professionals que trobem per crear equips d’alt rediment.

 

Tots dos han mostrat preocupació per la manca de talent local i han acabat amb la conclusió que els CIO’s són peces clau de les organitzacions, però que en empreses més petites, el més important és tenir un paradigma clar de les passes a seguir abans fins i tot d’incorporar aquesta figura.

L’acte ha estat presentat pel nou president del CTecno, Joan Ramon Barrera i ha finalitzat amb un torn obert de discussió en el que s’ha parlat d’altres temes d’interès que els preocupen com a professionals del sector TIC a Catalunya.