ABE i el CTecno signen un acord de col·laboració per una gestió amb valors de les noves tecnologies

Notícies

per Comunicació CTECNO / 25 febrer, 2015 / Sense comentaris

En el marc de la jornada de “Gestió amb Valors dels Avenços Tecnològics. La tecnologia amiga de la persona”, organitzada conjuntament pel CTecno i ABE (Asociación para la Búsqueda de la Excelencia) i celebrada el passat 17 de febrer al Palau Macaya de Barcelona, les dues entitats organitzadores varen signar un acord de col·laboració per a desenvolupar una sèrie d’estudis i sessions de treball que ajudin a situar el paper de la gestió amb valors en l’agenda del sector tecnològic català.

El col·loqui,  moderat pels Srs. Jordi William Carnes, President del CTecno, i Pedro Nueno, President d’ABE, va comptar amb la participació del Sr. Ginés Alarcón, President de NAE, el Sr. Jordi Solé, Director de la Divisió de Formació Universitària Online del Grupo Planeta, i el Sr. Xavier Torra, Vicepresident Executiu d’EURECAT i responsable del procés de fusió dels parcs tecnològics catalans, que van repassar diversos aspectes del nou entorn tecnològic i la seva interacció amb els valors ètics.

Un dels punts que va despertar un major interès va ser el proposat pel Sr. Carnes. “Si Àfrica és avui el referent mundial en matèries primeres, Àsia ho és en manufactura i Estats Units ho és en formació i universitats, quin és el paper d’Europa? En què ha de posicionar-se i competir?”, va assenyalar Carnes, un repte al que Nueno va respondre recordant que el factor diferencial d’Europa respecte a altres economies és la seva capacitat d’aplicar valors ètics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.