CTecno i WMF: un nou acord per a construir un xarxa europea de startups

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 2 desembre, 2019 / Sense comentaris
  • El Festival de la Innovació i la fundació catalana han signat un acord perquè el proper març del 2020 se celebrarà a Barcelona un esdeveniment per seleccionar les millors startups de Catalunya

El WMF – Web Marketing Festival, el Festival de la Innovació – i CTecno – El Cercle Tecnològic de Catalunya – han iniciat un nou acord a Barcelona, ​​amb l’objectiu de fomentar les startups i fomentar la innovació i l’emprenedoria. La col·laboració es va crear entorn d’una visió compartida sobre innovació i emprenedoria digital.

CTecno és una Fundació oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC, per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques. Aquests objectius s’ajusten completament a la missió del WMF: un festival que sempre s’ha compromès a accelerar el procés d’innovació digital i social, mitjançant esdeveniments i iniciatives formatives en moltes ciutats italianes.

L’acord ha estat signat per Cosmano Lombardo, creador del WMF i fundador i CEO del Search On Media Group, i pel president del CTecno Joan Ramon Barrera a la seu de la fundació catalana a Barcelona. També va assistir a la signatura de l’acord Jordi Gili, membre del Comitè Executiu del CTecno. Aquest acord només representa el primer pas d’un projecte més ambiciós, destinat a establir una xarxa europea per promoure la innovació i crear oportunitats per a startups.

Cosmano Lombardo, ideador i creador de WMF: “El WMF va néixer per donar suport a l’ecosistema d’innovació i les empreses que hi treballen. Aquest acord pot generar un bon valor per als dos països: aquest és el punt de partida per crear una xarxa de startups europea”.

Joan Ramon Barrera, president del CTecno: “CTecno comença una nova era amb un nou comitè executiu i president i tots sabem que hem d’obrir la nostra fundació a altres socis com totes les noves petites i mitjanes empreses i startups que tinguin molt a dir en el futur. Això és perquè estem convençuts que hauríem de col·laborar amb l’esdeveniment WMF aquí a Barcelona i més endavant a Rimini”

El programa

El març del 2020, CTecno i WMF organitzaran un esdeveniment dedicat a startups innovadores, que tindran l’oportunitat de presentar el seu projecte i el seu model de negoci a través d’un elevator pitch. Els projectes seran avaluats per un jurat format per membres de les dues empreses, que després hauran d’escollir 3 startups per a l’etapa final de la competició. Les tres primeres startups classificades tindran accés directe a la Startup Room de WMF2020, on presentaran el seu pitch davant d’experts del sector, incubadores i inversors internacionals. A més, la startup guanyadora de l’esdeveniment a Barcelona tindrà el seu propi espai al WMF Expo Area. Es proposaran més detalls sobre la manera de participar durant les properes setmanes.

S’informarà de més detalls sobre com participar-hi durant les properes setmanes.

WMF: We Make Future

El WMF és un festival internacional que celebra la innovació. Els números de l’edició del 2019 el converteixen en l’esdeveniment italià més gran del sector, amb més de 21.000 visitants registrats en tres dies. La 7a edició del Festival va explorar l’univers de la innovació digital i social a través de més de 70 esdeveniments dedicats a la formació, l’entreteniment, el negoci i el networking.

Cercle Tecnològic de Catalunya

CTecno és una Fundació oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC, que fomenta i promou un esperit de col·laboració i generació de relacions personals, negocis, oportunitats, sinergies i projectes entre totes les seves empreses i administracions col·laboradores. A més, CTecno organitza conferències i esdeveniments de debat i reflexió sobre diversos aspectes d’interès per al sector de la tecnologia i realitza investigacions sobre l’estat de la qüestió en relació amb algunes àrees tecnològiques de Catalunya.