Acuntia i el CTecno signen un conveni de col·laboració per promoure la societat de la informació i el coneixement

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 20 maig, 2016 / Sense comentaris
  • ACUNTIA s’incorpora al Consell d’Empreses del CTecno

Barcelona, 20 de maig de 2016.- Acuntia i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un conveni de col·laboració per incorporar la companyia com a soci del CTecno i al seu Consell d’Empreses. A través de l’acord, totes dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions professionals i trobades de networking.

El conveni, signat per Jordi William Carnes, President del CTecno, i Vicenç Benages, Director Comercial Zona Nord-Est Direcció de Negoci d’Acuntia, estableix espais de col·laboració pel foment de la transformació tecnològica del teixit empresarial català.

Acuntia compta amb més de 20 anys d’experiència en el mercat espanyol de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions oferint solucions i serveis. La companyia dóna serveis a les necessitats d’empreses i organismes públics com a proveïdor de solucions i serveis en xarxes de convergència IP, sistemes i aplicacions segures, recolzades per serveis de consultoria, integració, gestió i externalització.

Actualment Acuntia té oficines a Madrid, Barcelona, Bilbao, Valencia, Sevilla, A Coruña i Las Palmas.

ACUNTIA_LOGOTIPO_FINAL_alta-01

Per a més informació: Aida de la Mata (comunicacio@ctecno.net).

93 300 80 38 / www.ctecno.net

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.