Altran s’incorpora com a empresa sòcia del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 13 juliol, 2020 / Sense comentaris

Altran i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració perquè la companyia tecnològica s’incorpori com a empresa sòcia del CTecno, una fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, les empreses i els professionals de les TIC que té per objectius ser punt de trobada del sector, veu referent per crear opinió i generar debat, i dinamitzador d’iniciatives d’interès per l’ecosistema tecnològic i digital.

El conveni, signat pel Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i  Ricard Leal, KAM – Senior Key Account Manager Generalitat de Catalunya, estableix el marc de col·laboració per a aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i la generació i difusió de coneixement, entre altres aspectes.

Altran, part integral de Capgemini, és líder mundial en innovació i enginyeria avançada i la seva tasca consisteix a oferir solucions eficients i adaptables que impulsin el valor de la seva companyia. El seu enfocament combina tecnologies crítiques, experiència multisectorial i l’encreuament de recursos entre sectors. Basades en una xarxa mundial d’experts de primer nivell i en una cadena de subministrament industrial de costos reduïts, les seves eines a mida responen a les metes del seu negoci en un context cada vegada més complex.

Per al CTecno, la incorporació d’Altran dins del seu ecosistema d’empreses representa una suma de valor empresarial i social per dur endavant la seva missió i objectius estratègics.

Amb aquesta incorporació, les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno passen a ser 34.

 

Sobre Altran

Altran és líder mundial en serveis d’enginyeria i R&D. La companyia ofereix als seus clients una proposta de valor única para fer front a les necessitats de de transformació i innovació. Altran recolza als seus clients, des del concepte fins a la industrialització, per desenvolupar els productes i serveis del futur. Fa més de 35 anys que Altran treballa amb els principals actors en molts sectors: Automoció, Aeronàutica, Espai, Defensa & Naval, Ferroviari, Infraestructures i Transports, Energia, Industria i Productes de Consum, Ciències de la Vida, Comunicacions, Semiconductors i Electrònica, Software i Internet, Serveis Financers i Sector Públic. Altran té més de 50.000 empleats que operen a més de 30 països.

Altran és part integral de Capgemini, líder global en serveis de consultoria, transformació digital, tecnologia i enginyeria. El Grupo està a l’avantguarda de la innovació per abordar totes les oportunitats dels clients arreu del món, en l’evolució del núvol, digital i plataformes. Gràcies als seus més de 50 anys de feina i profunda experiència específica en la industria, Capgemini permet a les organitzacions portar a terme els seus projectes de negoci mitjançant una sèrie de serveis que van des de l’estratègia fins a les operacions. Capgemini està convençuda que el valor empresarial de la tecnologia prové de i mitjançant les persones Avui en dia, és una companyia multicultural formada per un equip de 270,000 membres a gairebé 50 països. Amb Altran, el Grup va reportar al 2019 uns ingressos de 17.000 milions d’euros. Les persones importen, els resultats compten.

 

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals de el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

Eixos:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector

Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació de espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.