Arriba el III Congrés Mediterrani d’Eficiència Energètica i Smart Green Cities

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 21 octubre, 2014 / Sense comentaris

II Congres Eficiencia EnergeticaEl dimecres dia 22 d’octubre, tindrà lloc al Palau de Congressos de Tarragona el III Congrés Mediterrani d’Eficiència Energètica i Smart Green Cities, una jornada que aprofundirà en les possibilitats de la ciutat costera de convertir-se una Smart City al si del Mediterrani.

La jornada, que girarà entorn quatre grans blocs: economia i sostenibilitat ambiental; mobilitat sostenible; pacte d’alcaldes i alcaldesses; i ChemMed Tarragona, està dirigida a emprenedors, empresaris, administracions públiques, col·legis professionals i la comunitat universitària en general.

El Cicle de la Innovació Tecnològica – Catalunya 2020, iniciativa coordinada pel CTecno, vertebra el track de mobilitat sostenible del congrés, amb un acte titulat “Reptes al territori de Tarragona entorn la Mobilitat Sostenible”, presentat per Manel Sastre, periodista de Catalunya Ràdio, i que comptarà amb les ponències de:

  • Ramon Cuadrat, Director General de Tarragona 2017. “Els Jocs del Mediterrani, un repte, grans oportunitats” 
  • Aaron Gutiérrez, Professor de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV. “El Turisme i la Mobilitat, la sostenibilitat com a futur per ambdós sectors” 
  • Joan Manrubia, Gerent de l’Autoritat Territorial de la Mobilidad (ATM) Camp de Tarragona. “Ecosistema Territori, Indústria i Universitat: necessitats, solucions i eines”

La totalitat del programa pot consultar-se aquí i les inscripcions, amb un cost de 140€ per la jornada complerta, poden realitzar-se aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.