Arriba la 19ª Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Esdeveniments

per Comunicació CTECNO / 20 febrer, 2014 / Sense comentaris

imatge event 1L’Associació Catalana d’Enginyers de la Telecomunicació i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya organitzen una nova edició de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica. L’acte tindrà lloc el proper 20 de febrer al Palau de Congressos de Catalunya (Av. Diagonal, 661-617 de Barcelona) a les 19:30h i estarà englobat al marc de la II Tecnoweek, promoguda per CTecno.

La Nit s’ha convertit en un esdeveniment de referència en el sector de les TIC i servirà, un any més, com a punt de trobada de les institucions del sector, les empreses, el món universitari i els representants polítics del país. A més a més, acollirà el lliurament dels Premis Salvà i Campilló, guardons que reconeixen a la personalitat de l’any i al jove emprenedor; els Premis Alan Turing, que premien el CIO de l’any i la responsabilitat social; i el Premi d’Honor de la Nit.

La inscripció a l’acte ja està oberta a través del web de l’esdeveniment, amb la possibilitat d’obtenir un preu reduït easy bird fins el proper 31 de gener.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.