Arriba la Jornada QA i Testing

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 3 novembre, 2014 / Sense comentaris

L’Associació Telecos. cat (Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació) i el COEINF (Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya) organitzen la jornada “QA i Testing: Quality technological solutions”, iniciativa promoguda per donar resposta i posar en valor els processos de Qualitat de Software en el desenvolupament de solucions tecnològiques. 

Qui no ha patit mai la decepció de veure que a l’instal·lar un nou programa apareixen dificultats i errors que provoquen un mal funcionament? QA i Testing ajuden a obtenir productes lliures de defectes abans del seu llançament i són importants ja que permeten detectar incidències de programari i errors.  Això és essencial per a la posada en marxa de serveis i productes finals. Els productes lliures de defectes també ajuden a millorar la confiança del client i a atreure’n de nous.  

L’acte, del qual el CTecno és col·laborador, se celebrarà el proper dijous 13 de novembre a partir de les 17:45 h a l’Auditori UPF-Campus de Poblenou (Roc Boronat, 138, Barcelona).

El programa de l’acte es pot consultar aquí i les inscripcions poden realitzar-se aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.