Aruba entra a formar part de les empreses sòcies del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 21 setembre, 2020 / Sense comentaris

Aruba, una companyia de Hewlett Packard Enterprise, ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), per incorporar-se com empresa sòcia a la categoria bronze. La fundació sense ànim de lucre està oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC, per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement, així com en els projectes socials en què els dos ens treballin conjuntament per acostar la tecnologia i els seus avanços a diversos col·lectius.

El conveni, signat per Francesc Bert, responsable d’empreses de CTecno, i Jose Tormo, director regional d’Aruba per al sud d’Europa, estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú, dins de l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya, que es promouen des de la fundació CTecno.

Aruba té com a missió oferir als seus clients una plataforma de gestió que habilita l’ús d’eines i solucions, i que abasta des d’aquells entorns en què es generen les dades -el Edge-, fins als servidors que conformen allò que anomenem “el núvol “, o allà on s’emmagatzema i transita una part important de la informació, sobre la qual s’assenten infraestructures virtuals.

D’aquesta manera, les empreses són capaces de tenir visibilitat de tots i cadascun dels dispositius connectats a la seva xarxa empresarial, així com quin és el comportament d’aquests, facilitant l’anàlisi en temps real de les dades, independentment d’on es generin. Tot a través d’una consola única que permet gestionar totes les necessitats de la xarxa i el control i seguiment de polítiques d’accés segur basat en el context. Amb aquesta incorporació, passen a ser 37 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno.

 

Sobre Aruba, una companyia de Hewlett Packard Enterprise

Aruba, una companyia de Hewlett Packard Enterprise, és un proveïdor líder de solucions de xarxa, mobilitat i seguretat d’última generació per a empreses de totes les mides en l’àmbit mundial. La companyia proporciona solucions TI que permeten a les organitzacions donar serveis a la nova generació d’usuaris de tecnologia mòbil que depenen d’aplicacions de negoci basades en el núvol per a tots els aspectes de la seva feina i la seva vida personal.

Per saber-ne més, visita www.arubanetworks.com. Per a informació en temps real segueix Aruba a Twitter i Facebook, i per als últims debats tècnics sobre mobilitat i productes d’Aruba visita la comunitat Airheads https://community.arubanetworks.com.

ATREVIA

Juan Manuel Pajuelo / Pilar Romero

jpajuelo@atrevia.com / promero@atrevia.com

Tel. 91 564 07 25

 

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals de el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector

Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació de espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.