B2B meetings entre empreses TIC de Catalunya i Israel

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 12 febrer, 2014 / Sense comentaris
bandera israelAmb motiu de la propera celebració del Mobile World Congress 2014, que se celebrarà els propers 24 a 27 de febrer a Barcelona, la consultora israelí Sefarad Consulting i Ctecno  estem organitzant un seguit de reunions empresarials o B2B meetings entre empreses del sector TIC de Catalunya i d’Israel.
Els objectius de les reunions són:
–       Evaluació i cerca de tecnologies
–       Desenvolupament de parterships/aliances
–       Foment i difusió de la col·laboració empresarial i científica
–     Cerca de projectes d’I+D+i conjunts
Enguany venen al MWC més de 70 empreses d’Israel i totes elles tenen un alt contingut tecnològic i innovador i voluntat d’arribar a acords per la seva expansió a Europa.
S’adjunta a continuació el llista de les empreses per sectors:

1.    Operadorshttps://www.slideshare.net/Eial/operadores-307621952.    Internet Service Providershttps://www.slideshare.net/Eial/mwc-internet-service-providers-sefarad3.    Seguretat i FSI

https://www.slideshare.net/Eial/mwc-seguridad-y-fsi-sefarad

4.    Corporate & Device Manufacturers

https://www.slideshare.net/Eial/mwc-corporate-device-manufacturers-sefarad

5.    Miscel·lània

https://www.slideshare.net/Eial/mwc-miscelaneos-sefarad

 

La 1a Missió Comercial a Israel del passat mes de novembre de 2013, coorganitzada per CTecno i ACCIO, on algunes de les empreses sòcies de CTecno varen participar, ja va posar de relleu el valor afegit que pot tenir la col.laboració en l’àmbit de les TIC, tal i com va quedar palès en el follow-up que varem celebrar a CTecno el passat divendres 9 de febrer.

Israel ha estat definit com una “start-up-nation” pel seu èxit internacional en l’àmbit de les star-ups, I+D+i, i alta capacitat de tranferència tecnològica i comercialització de solucions TIC tant a nivell local com internacional.

Si esteu interessats en aquesta proposta i en concertar una reunió amb alguna o algunes d’aquestes empreses, poseu-vos en contacte amb comunicacio@tecno.net o truqueu al 93 3008038, o bé contacteu directament amb Eial Bluer, de Sefarad Consulting:

www.sefarad.com.es / www.sefarad.biz
Bluer@Sefarad.com.es
Israeli mobile: +972-54-4258319
Israeli telephone: +972-9-7676595
Spanish mobile: +34-6699-74622
Spanish telephone: +34-700-750554

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.