BABEL entra a formar part de las empreses sòcies del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 1 febrer, 2021 / Sense comentaris

BABEL ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) per incorporar-se com a empresa sòcia. La fundació sense ànim de lucre està oberta a particulars, empreses i professionals de les TIC per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

A través d’aquest conveni, ambdues entitats busquen unir escasses per promoure la Societat de la Informació i el Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, reunions de networking i difusió del coneixement, així com en projectes socials en què les dues entitats treballen conjuntament per apropar la tecnologia i els seus avenços a diversos col·lectius.

L’acord, signat per Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i Isabel García, Directora de Catalunya en BABEL, estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

BABEL és una empresa espanyola de transformació digital formada per un equip de més de 1.400 professionals altament especialitzats en tecnologies d’avantguarda, va ser fundada el 2003 i l’any passat va facturar més de 85 milions d’euros. La firma té vocació de ser un referent en la prestació de serveis dirigits a grans empreses i organismes. Serveis caracteritzats per la qualitat, la confiança i el compromís. El seu objectiu final és generar beneficis per als seus propietaris i treballadors.

L’empresa es basa en un model corporamatista, amb socis de treball amb forts vincles amb l’empresa. Transparència i comunicació radical són elements que la diferencien de la seva competència. Oferir als treballadors una carrera a llarg termini, qualificada per mèrits individuals, és una de les seves missions.

Amb aquesta incorporació passen a ser 44 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses de CTecno.

 

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals de el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector

Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació de espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.