BABEL, nova incorporació al Consell d’Empreses del CTecno

Notícies

per Comunicació CTECNO / 4 març, 2015 / Sense comentaris

El passat dimarts 24 de febrer, el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) i BABEL van signar un conveni de col·laboració per incorporar la companyia TIC al Consell d’Empreses del CTecno.  El Sr. Jordi William Carnes, President del CTecno, i el Sr. Ferran Yáñez, Director de BABEL Barcelona, en representació del Sr. Rafael Antonio López, Director General de la firma, van ser els encarregats de la rúbrica, que va tenir lloc a les oficines del CTecno al Barcelona Growth Centre.

BABEL és una firma multinacional de consultoria que ofereix serveis d’organització d’empreses, processos de negocis, comunicació corporativa i tecnologies de la informació i la comunicació. La companyia, amb seu central a Madrid, destaca especialment per la seva cartera de serveis tecnològics, en la que, a banda d’oferir consultoria tecnològica, té una amplia experiència en àmbits com el desenvolupament d’aplicacions i arquitectures, la creativitat o els sistemes i xarxes. Nascuda el 2003, BABEL compta actualment amb més de 350 treballadors i tenen oficines a Madrid, Barcelona, Sevilla, Casablanca, Lisboa, Ciutat de Mèxic i Londres, ciutats on col·labora amb grans corporacions dels sectors de l’Administració Pública, les Telecomunicacions, la Banca, les Assegurances, i la Indústria.

A través d’aquest conveni, Babel, que s’incorpora com a Sòcia Protectora al Consell d’Empreses, i el CTecno busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’actes, reunions professionals i trobades de networking.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.