“Barcelona ha de ser l’aparador de tot el que es pot fer amb els mòbils”, John Hoffman al Techno-Lunch

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 17 octubre, 2014 / Sense comentaris

TechnoLunch HoffmanAhir, dijous 16 d’octubre de 2014, va tenir lloc la primera edició del Cicle de Dinar-Debats Techno-Lunch, una iniciativa que promou el CTecno en Col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF), el Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), el Col·legi Oficial d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya (COETIC), el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i l’Associació Catalana d’Enginyers de la Telecomunicació (Telecos.cat), i que va tenir com a primer ponent el Sr. John Hoffman, CEO de GSMA Ltd., corporació que gestiona la Mobile World Congress i promou la capitalitat del mòbil a Barcelona.

L’acte, que va ser inaugurat per l’Il·lustríssim Sr. Domingo Olmos, degà del COEINF, es va celebrar a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona i va comptar amb les paraules de benvinguda de l’Excel·lentíssim Sr. Xavier Trias, Alcalde de Barcelona, que va destacar que “Barcelona li deu molt” al Sr. John Hoffman, que “s’ha enamorat de la ciutat i la defensa”.

Durant la seva conferència, que va pronunciar davant un centenar de professionals del sector de les TIC i periodistes, el Sr. Hoffman va avançar alguns aspectes de la nova edició del MWC. Al 2015, el congrés ocuparà tot l’espai de la Fira de Barcelona i més espai a la Fira de Montjuïc. La ciutat “ha de convertir-se en un aparador real de tot el que es pot fer amb els dispositius mòbils”, va expressar Hoffman.

El MWC va aconseguir a la seva darrera edició un impacte de 400 milions d’euros a Barcelona i l’Àrea Metropolitana, però aquest any les xifres poden incrementar-se. “Per a les 85.000 persones i més de 4.000 periodistes que vindran, deixar-los experimentar és molt més important que parlar-ne”.

L’Il·lustríssim Sr. Albano Sanchez-Ossorio, degà del COETIC, va ser l’encarregat de cloure un acte que dóna el tret de sortida a un Cicle que pretén esdevenir una data clau en l’agenda dels professionals, institucions i empreses del sector de les TIC.

Techno-Lunch amb John Hoffman from CTecno on Vimeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.