Barcelona Startup Event, el concurs de startups que aterra a Barcelona el 7 d’abril

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 26 febrer, 2020 / Sense comentaris

L’ESDEVENIMENT

Des del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) us convidem a assistir al proper Barcelona Startup Event, esdeveniment internacional creat per WMF – We Make Future per identificar les startups més innovadores i amb capacitat de creixement de la ciutat. Des del CTecno organitzem la primera edició fora d’Itàlia i per això volem comptar amb la participació de les nostres empreses sòcies per apropar-vos a l’ecosistema startup de la ciutat, una de les noves línies de treball de la fundació per aquest any. L’esdeveniment és totalment gratuït i els inversors, startups i visitants poden assistir a l’acte omplint el formulari següent.

WMF STARTUP NETWORK

WMF és un festival internacional que celebra la innovació en totes les seves facetes. Des del 2013, WMF treballa per a la creació d’un ecosistema innovador que connecta Startups, inversors, empreses i incubadores i organitza la competició Startup més important del sud d’Europa. S’han recaptat més d’un milió d’euros de socis internacionals des de la primera competició Startup. El 2020, gràcies a l’ajuda dels socis locals, WMF va llançar una xarxa d’esdeveniments a tot el món amb l’objectiu de connectar Startups i Innovadors Socials amb inversors i stakeholders.

PARTNER

El Barcelona Startup Event està organitzat en col·laboració amb Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno). CTecno és una fundació privada que té com a objectiu connectar empreses i professionals del sector de les TIC per fomentar oportunitats de negoci, coneixement i formació en temes d’innovació.

COM FUNCIONA?

Barcelona Startup Event està obert a qualsevol startup i negoci (format per individus o equips) que vulguin compartir els seus projectes o idees innovadores. Les aplicacions estan obertes a qualsevol tipus de startups, sense cap requisit específic per a les etapes de desenvolupament o indústries. Els participants poden assistir a l’esdeveniment com a inversors, com a visitants o com a candidats a la competició. Totes les startups que s’apliquen com a candidates a Barcelona seran avaluades per un equip dedicat, i 15 startups seran seleccionades per fer el pitch durant l’esdeveniment davant dels principals inversors. Les 15 startups tindran uns pocs minuts disponibles per presentar el seu projecte mitjançant un elevator pitch. Un jurat, format per inversors i professionals, triarà tres guanyadors.
.
ELEVATOR PITCH

El elevator pitch és una breu presentació que descriu el vostre negoci empresarial en poques paraules. Un bon elevator pitch ha de transmetre la idea de negoci de forma concisa per tal d’atraure ràpidament l’atenció del públic.

Descarrega material de suport

BENEFICIS

Totes les startups assistents a l’esdeveniment tindran accés gratuït a WMF2020 (juny de 2020, Itàlia). Els 3 primers classificats, entre les 15 startups escollides per tenir elevator pitch a Barcelona, ​​tindran accés als avantatges següents:

  • 3r i 2n classificat: oportunitat de donar l’elevator pitch a Itàlia, durant el WMF2020, en una sala de conferències davant dels principals inversors europeus.
  • 1r classificat: accés a un estand de 6 metres quadrats a la Innovation Expo Area del WMF2020 i possibilitat de donar l’elevator pitch a Itàlia en una sala de conferències davant dels inversors europeus més importants. El primer classificat també podria ser seleccionat entre els 6 finalistes que participaran al Mainstage del Festival, i tindrà accés als premis valorats en 1 milió d’euros.

CRITERIS DE SELECCIÓ

Els candidats seran seleccionats segons els criteris següents:

  • Habilitats de l’equip, coneixement del sector, viabilitat del projecte;
  • Etapa de desenvolupament del producte/servei;
  • Grau d’innovació;
  • Posicionament en relació amb els competidors;
  • Coherència amb les necessitats del mercat i els clients i la possible divulgació;
  • Potencial empresarial de la idea.

 

Inscripcions