Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2016

Estudis, Materiales

per Comunicació CTECNO / 3 gener, 2017 / 4 Comentaris

El Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2016 és una anàlisi qualitativa i quantitativa de la situació del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació a Catalunya. En cada edició, el baròmetre ha anat creixent quant a l’anàlisi prospectiva de les tendències del sector i a la proposta derecomanacions i full de ruta pels actors tecnològics catalans.

El Baròmetre del 2016 s’ha basat en més de 1000 enquestes. A més a més, s’ha entrevistat a 26 líders d’opinió i s’han realitzat 5 focus grups on han participat més de 20 experts i professionals per parlar d’oferta tecnològica, demanda, formació i emprenedoria.

Enguany, el Baròmetre que impulsa el Cercle Tecnològic de Catalunya arriba a la vuitena edició i es consolida com un document de referència imprescindible en diferents àmbits del sector TIC català. Descobreix les últimes dades sobre el talent professional, l’optimisme en la valoració del sector i els reptes i recomanacions en clau tecnològica.

Resum de l’informe en catalàBaròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2016

Resumen del informe en castellanoBarómetro del Sector Tecnológico en Cataluña 2016

Report summary in EnglishTechnology Sector Barometer in Catalonia 2016

Informe complet en català

 

Vídeo dels resultats en català

Vídeo dels resultats en anglès

4 Comentaris

 1. Jose Lopez says:

  Hola, buenos días,

  Estoy interesado en vuestro Informe “Barómetro del Sector Tecnológico en Cataluña 2016”, pero al descargarlo veo que lo que tenéis disponible es el resumen del mismo. ¿Pensáis editar el Informe completo? ¿cómo podría hacerme con el mismo?

  Gracias y un cordial saludo,
  José Antonio López

 2. Hola José López.

  Tienes disponible el informe completo en este mismo post, pero solo lo tenemos editado en catalán. De todos modos verás que la versión que llamamos resumen es muy completa y contiene todos los indicadores más relevantes.

  Gracias y saludos

 3. […] La darrera edició del Baròmetre, realitzada l’any passat, pot consultar-se aquí. […]

 4. […] La darrera edició del Baròmetre, realitzada l’any passat, pot consultar-se aquí. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.