Basetis ja forma part de les empreses sòcies del CTecno

Actualitat, Blog, Notícies

per Comunicació CTECNO / 20 gener, 2019 / Sense comentaris

L’empresa Basetis i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració per incorporar-se com a empresa sòcia del CTecno, fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC, per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques

A través d’aquest acord, totes dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement entre d’altres aspectes.

En l’acte de signatura de l’acord de col·laboració van estar-hi presents, Francesc Bert, responable d’empreses del CTecno, i per part de Basetis, Marc Castells i Marta Clua, CEO i Project Manager, respectivament. Aquest conveni estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins de l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

Basetis és una companyia que té a les persones al centre de la seva activitat i que està compromesa per donar uns bons serveis per contribuir a la millora social. Això implica treballar en solucions i serveis tecnològics i de consultoria per cobrir les necessitats dels seus clients pel que fa a la gestió de Data&BI, disseny, programació, service operation, sistemes i projectes, pensant sempre en la millora social.

Dins la seva activitat social, Basetis fa accions amb voluntat de transformació social i per això, se suma al compromís i als valors socials del CTecno dins el programa esTICenllaçat amb el que ja col·labora fent el manteniment de l’app d’Sport2live, una entitat que ajuda persones amb problemes d’addiccions i salut mental a través de l’esport.

Per al CTecno, la suma de Basetis dins el seu ecosisitema d’empreses representa sumar valor empresarial i social a les seves activitats tant de networking, com de coneixement i d’acció social.

Amb aquesta incorporació passen a ser 25 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno.