Beca CTecno Open Data per a socis del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 8 març, 2017 / Sense comentaris

El CTecno i Iniciativa Barcelona Open Data volem promoure la formació en Open Data entre les empreses i professionals TIC de Catalunya. “Les dades són la nova utility” i les dades obertes una oportunitat que hem d’incorporar a la gestió. Per aquesta raó hem creat la beca “CTecno Open Data”, per la que un dels socis del CTecno obtindrà un pack de 8 hores en formació especialitzada en Open Data.

Pack “Eines Bàsiques per publicar i reutilitzar Dades Obertes”
Pack d’eines tecnològiques per a reutilitzar dades obertes, així com aprendre quin és el procés de publicació d’un portal de dades obertes i quines eines podem utilitzar.
Dates: 21 de març i 4 d’abril, respectivament.
Horari: de 17 a 21h.
Lloc: Cibernarium (C/ Roc Boronat, 117)

Com puc accedir?

Si t’interessa la formació en Open Data, et pots inscriure com a professional o empresa interessada en rebre formació Open Data. Només has d’omplir el següent formulari de sol·licitud de formació d’Iniciativa Barcelona Open Data. Entre els professionals i empreses inscrites es realitzarà un sorteig d’una plaça gratuïta.

Data límit: les inscripcions al sorteig seran vàlides fins les 13 h del dia 16 de març. El sorteig tindrà lloc el mateix dia 16 a les 14 h.

Més detalls  sobre el Pack “Eines Bàsiques per publicar i reutilitzar Dades Obertes “

Vols fer un recorregut per les fonts destacades en dades obertes i la seva tipologia? Conèixer les principals eines ofimàtiques per utilitzar dades obertes? Saber quines són les llicències de reutilització i les dades obertes i la visualització bàsica de dades?

A més, aprendràs de les millors pràctiques reals en publicació de dades. Com es fa la preparació de la publicació? Com es fa un inventari de dades i les seves recomanacions? Com són els processos d’extracció, la verificació, la neteja i, finalment, la publicació de dades per les normes i valors de referència?

 

La participació al sorteig de la beca és exclusiva per a socis professionals o 
empresa sòcia del CTecno

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.