BETWEEN Technology entra a formar part de les empreses sòcies del CTecno

Actualitat, Blog, Notícies

per Comunicació CTECNO / 8 juliol, 2019 / Sense comentaris

L’empresa BETWEEN Technology i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració per incorporar-se com a empresa sòcia del CTecno, fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC, per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

A través d’aquest acord, totes dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement entre d’altres aspectes.

El conveni estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins de l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen de la fundació CTecn i s’ha signat entre Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i el Sr. Pau Guarro, Director General de BETWEEN.

BETWEEN és una companyia que treballa per crear solucions tecnològiques gràcies als seus Engineering lab propi i al desenvolupament de solucions industrials ad hoc per a cada client. A més, tenen un departament d’outsourcing i consultoria d’enginyeria i IT i un departament especialitzat en recursos humans per fer una acurada selecció del talent.

L’empresa tecnològica està present en ciutats com Barcelona (on hi té la seva seu principal), Madrid, Valencia y Bilbao i internacionalment duen a terme projectes a Liverpool, la Xina o Singapur.

L’estratègia de l’empresa es basa en uns valors molt clars i en unes relacions interpersonals on es destaca:

1.  Orientació a les persones

2. Respecte

3. Honestedad i transparència

4. Proactivitat

Per al CTecno, la incorporació de BETWEEN dins el seu ecosistema d’empreses representa una suma pel que fa al seu valor empresarial i social, i també pel que fa a les activitats de networking i de coneixement. L’eix de l’acció social i la RSC, on BETWEEN hi té un interès i una mirada a llarg termini, és una de les temàtiques importants on es treballarà conjuntament per crear sinèrgies amb la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya.

Amb aquesta incorporació passen a ser 29 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno.

Sobre BETWEEN Technology
Amb més de 20 anys d’experiència, BETWEEN Technology neix de la fusió de les empreses SOLID i ADICIONA. La seva activitat se centra a oferir serveis tecnològics associats als  esenvolupaments de projectes de transformació digital a través dels seus tres àrees principals de negoci: el Outsourcing i Consultoria, Solucions Tecnològiques i la Selecció Especialitzada.
La companyia, amb seu central a Barcelona, ​​compta amb 4 oficines a Espanya, una a Liverpool (Regne Unit) i 3 a Àsia, (Singapur, la Xina i Malàisia). La facturació en 2018 va ser de 22 milions d’euros, i en 2019 la previsió és superar els 27 milions d’euros. BETWEEN Technology està formada per una plantilla propera als 500 professionals de 22 nacionalitats entre informàtics, enginyers, i professionals associats a competències tecnològiques. Els seus clients pertanyen a sectors molt diferents, entre els quals destaca l’automoció, banca, assegurances o
maquinària, entre d’altres. Entre alguns dels seus clients figuren empreses com Alstom, Bosch, Damm, FC Barcelona, ​​Hewlett Packard, Indra, ISDIN, Leroy Merlin, Lidl, Pepe Jeans, RACC, Velcro, Valeo, etc.