BMC s’incorpora com a empresa sòcia del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 7 setembre, 2020 / Sense comentaris

BMC i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració perquè la companyia tecnològica s’incorpori com a empresa sòcia del CTecno, una fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, les empreses i els professionals de les TIC que té per objectius ser punt de trobada del sector, veu referent per crear opinió i generar debat, i dinamitzador d’iniciatives d’interès per l’ecosistema tecnològic i digital.

El conveni, signat pel Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i  Jordi Martínez, Director Territorial de BMC, estableix el marc de col·laboració per a aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i la generació i difusió de coneixement, entre altres aspectes..

BMC compta amb una extensa experiència en la gestió de TI, proporcionant suport a més de 10.000 clients globals, inclòs el 84% de la llista Global 100 de Forbes, i que ha estat reconeguda com a líder de ITSM en el Quadrant Màgic de Gartner durant sis anys consecutius. Les solucions de BMC ofereixen la velocitat, l’agilitat i l’eficiència que necessiten les organitzacions en la seva evolució contínua cap a l’Empresa Digital Autònoma del futur (“Autonomous Digital Enterprise” en anglès).

Per al CTecno, la incorporació de BMC dins del seu ecosistema d’empreses representa una suma de valor empresarial i social per dur endavant la seva missió i objectius estratègics.

Amb aquesta incorporació, les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno passen a ser 36.

 

Sobre BMC

BMC Software és una companyia de tecnologia nord-americana que proporciona solucions i serveis que ajuden  a les empreses en la seva transformació digital. Les solucions de BMC, líders en la seva indústria, ajuden a les organitzacions de TI en la gestió, automatització, optimització, monitorització i governança de la seguretat dels serveis i aplicacions de negoci, en entorns multi-cloud i mainframe. El portfoli de BMC de tecnologies modulars, obertes i  escalables, garanteix que els nostres clients puguin gestionar i reinventar els seus negocis per créixer i obtenir un avantatge competitiu alhora que optimitzen els costos, milloren la qualitat del servei i transformen la experiència dels seus usuaris.

 

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals de el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector

Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació de espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.