“Cal fer de la tecnologia un joc”, Jordi W. Carnes dins el MWC  

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 23 febrer, 2016 / Sense comentaris

El passat dilluns 21 de febrer el Mobile World Congress va acollir la ponència “Tendències de la digitalització empresarial: 7 anys d’anàlisi TIC” de Jordi William Carnes, President del CTecno. L’acte, que va tenir lloc dins l’stand de Mobile World Capital i que sorgeix fruit del recull de set anys d’anàlisi del sector TIC, va presentar l’evolució i les tendències del sector.

Carnes va iniciar la ponència anunciant que la Fundació ja està elaborant la vuitena edició del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya que es presentarà a l’estiu de 2016. Durant l’esdeveniment també va recordar que la crisi econòmica ha obligat a optimitzar i racionalitzar despeses i, per tant, les TIC són paradoxalment vistes com una inversió, però també com una mesura d’estalvi. “El procés de digitalització costa més a les petites i mitjanes empreses, perquè oferim productes que estan pensats per les grans companyies”, va explicar.

El també Director General de Turisme de Barcelona va repassar les tendències i reptes del sector, i va insistir en la idea de potenciar la tecnologia i les TIC en la infància: “cal fer de la tecnologia un joc per promoure l’educació en tecnologia”. Carnes també va recordar que cal trencar la verticalitat del sector i crear una cultura femenina dins la tecnologia.  Finalment, va alertar de la fuga del talent i va insistir en què cal retenir i gestionar el talent professional.

Pots consultar les imatges aquí.

CTecnoGSMA from CTecno on Vimeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.