Carles Flamerich a la Cimera pel Futur d`Europa

Esdeveniments, Jornades

per Comunicació CTECNO / 29 novembre, 2007 / Sense comentaris

El Future of Europe Summit va començar el 2006 com una iniciativa del Govern d’Andorra per a contribuir a la promoció de nous plantejaments, perspectives i solucions amb l’objectiu de fer Europa més dinàmica i competitiva en els dominis econòmic i social. En virtut a l’èxit de l’edició inaugural, aquest any el Summit continua a tractar una qüestió clau que afecta el futur econòmic i social d’Europa i dedicarà les discussions i debats al repte del talent i que el continent haurà d’afrontar si vol ser capaç de sostenir i millorar el seu nivell de vida i romandre en les posicions davanteres de l’economia global.

El President del Cercle, Carles Flamerich, participa en una de les taules rodones, concretament a la que porta per títol “Debat amb la propera generació : Una perspectiva fresca del Renaixement europeu“, amb:

Andrea Gerosa, President de JADE-European Confederation of Junior Enterprises, 

– Holger Hartmann, Founder and CEO, BadenSolar, Germany

– Karoli Hindriks, Founder Goodmood, Estonia

moderat per :  Liz Padmore, Consultant and Former Director of Policy and Corporate Affairs, Accenture.

El preu per assistir a aquestes jornades és de 1.300 euros per persona, però els socis de CTecno ténen un descompte especial, de manera que el cost serà de tan sols 950 euros. Així doncs, tots els socis que desitgin prendre’n part poden adreçar-se a :  

 

secretaria@ctecno.net 

o al Fax: 93 309.03.33, per tal de validar la pertinença a l’organització i aplicar el descompte.

L’Allotjament i el transport és a càrrec de cadascú. Aquesta oferta és vàlida fins el divendres 23 de novembre, no s’acceptaran inscripcions després d’aquesta data i hora.

Per a més informació, podeu dirigir-vos a:

 https://www.europesummit.org

…on trobareu el programa detallat de les jornades i altres dades importants a consultar.

En la documentació adjunta, trobareu el tríptic oficial de l’esdeveniment, així com la carta de President de CTecno informant als nostres socis sobre les jornades. Finalment també, la invitació del Cap de Govern d’Andorra, Albert Pintat enviada al Cercle Tecnològic de Catalunya i en darrer lloc la nota de premsa corresponent a l’acte.

Si encara no ets soci del Cercle, aquesta és la oportunitat de donar-te d’alta. Hi ha oportunitats que cal no deixar passar.

Convidats d’honor
La llista de convidats la trobareu a la pàgina web de l’esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.