Carles Flamerich i Castells, nou Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació

Conferencies

per Comunicació CTECNO / 4 gener, 2011 / Sense comentaris

Després de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya del 28 de novembre de l’any passat, el nou govern de la Generalitat de Catalunya ha començat a desplegar la seva Administració.

En les darreres hores s’ha confirmat que aquest nou govern comptarà amb el Sr. Carles Flamerich i Castells, president de l’associació Cercle Tecnològic de Catalunya i vicepresident i director general de la Fundació CTecno. El Sr. Flamerich@assumirà la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació en el nou organigrama del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

Carles Flamerich i Castells, nascut a Barcelona l’any 1964, és enginyer superior de Telecomunicació per l’ETSETB de la UPC, Màster en Telecomunicacions de l’empresa per a UPF, Màster en Teoria i tractament del senyal i la informació per la URL i MBA Internacional La Salle (BCN – NYC).

Ha exercit diverses responsabilitats en l’àmbit públic, de les quals destaquem la direcció de les Relacions Institucionals i Promoció del CESCA.

En l’àmbit privat cal esmentar les seves responsabilitats com a gerent de comptes d’Administració Pública i director territorial de Desenvolupament Autonòmic de Gedas Iberia SA (Grup Volkswagen), director de desenvolupament de negoci del Sector Públic i Sanitat de T-Systems i director general de l’empresa de serveis i infraestructures tecnològiques Digital Parks. Fins al seu nomenament exercia la direcció d’Administracions Públiques de Concatel.

Pel que fa al vessant social, ha estat fortament implicat a l’Associació Associació d’Antics Alumnes d’Enginyeria La Salle de la qual va ser vicepresident i actualment Membre d’Honor.

Ha estat vocal de la Junta del Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació de Catalunya entre els anys 2005 i 2009.

Des del 2003 presideix l’Associació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) i des del 2008 és el Vicepresident i Director General de la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya.

Estem segurs que el nomenament del Sr. Flamerich té implícit el reconeixement al CTecno i la seva feina. El CTecno treballa des dels seus inicis, l’any 2003, per a ser un agent social rellevant en l’àmbit tecnològic del nostre país i més enllà de les nostres fronteres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.