Celebració de Nadal amb les empreses sòcies del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 21 desembre, 2020 / Sense comentaris

El passat dijous 17 de desembre el CTecno va organitzar la celebració de Nadal amb els màxims representants de les 43 empreses sòcies de la fundació.

L’acte va començar amb una benvinguda de Joan Ramon Barrera, president del CTecno, en què va agrair la participació dels més de 60 participants a la celebració i va comentar que ha estat un any ha estat excepcional per l’afectació que ha tingut la crisi, però com a sector hem respost davant d’aquestes dificultats sent motor de l’economia i capdavanters en la creació d’ocupació. “Encarem el proper any ple de reptes i amb nous projectes per enfortir el sector tecnològic i digital a Catalunya”, va concloure.

Durant la celebració vam comptar amb la participació de Laia Bonet, tercera tinenta d’alcalde d’Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana de l’Ajuntament de Barcelona, de Michael Donaldson, comissionat d’Innovació Digital, i de David Ferrer, secretari de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya.

A continuació, van intervenir a la sessió els 5 representants d’empreses sòcies següents i es va passar una enquesta online als assistents per fer una valoració general del CTecno:

  • Manel Brufau – Director General INDRA Catalunya
  • Marc Gil – Sales Manager Catalunya ATOS
  • Andreu Vilamitjana – Director General CISCO Spain
  • Pau Guarro – Director General de BETWEEN TECHNOLOGY
  • Osmar Polo – Managing Director T-SYSTEMS Iberia

Moltes gràcies a tots i totes pel vostre suport durant aquest any 2020!

Us desitgem a tots i totes un Bon Nadal i un feliç 2021!