Check Point entra a formar part de les empreses sòcies del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 28 setembre, 2020 / Sense comentaris

Check Point ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) per incorporar-se com empresa sòcia a la categoria bronze. La fundació sense ànim de lucre està oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

A través d’aquest acord les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement, així com en els projectes socials en què els dos treballin conjuntament per acostar la tecnologia i els seus avanços a diversos col·lectius.

El conveni, signat per Francesc Bert, responsable d’empreses de CTecno, i Laura Vivas, Territory Manager East Region de Check Point, estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

Per la seva banda, Check Point és proveïdor líder especialitzat en ciberseguretat en l’àmbit mundial i una empresa referent dins del sector. El seu ampli ventall de productes, tant de programari com de maquinari, ofereix protecció contra les amenaces de cinquena generació i protegeix la informació de les empreses emmagatzemada al núvol, a la xarxa i en els dispositius mòbils. Check Point garanteix la seguretat en el món en línia de més de 100.000 companyies de totes les mides a tot el món.

En l’actualitat, l’empresa té aproximadament 5.000 empleats. Amb seu a Tel Aviv, Israel, i Sant Carles, Califòrnia, l’empresa compta amb centres de desenvolupament a Israel i Bielorússia i té oficines a més de 70 països d’arreu del món.

Amb aquesta incorporació, passen a ser 38 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno.

 

Sobre Check Point Programari Technologies Ltd

Check Point Software Technologies Ltd. és un proveïdor líder de solucions de ciberseguretat per governs i empreses a nivell mundial. Les seves solucions protegeixen als seus clients dels ciberatacs de cinquena generació amb una taxa de captura de malware, ransomware i altres tipus d’atac líder al mercat. Check Point ofereix una arquitectura de seguretat multinivell “Infinity” Total Protection amb prevenció d’amenaces Gen V que protegeix la informació de les empreses emmagatzemada al núvol, a la xarxa i en els dispositius mòbils, a més del sistema de gestió de la seguretat més complet i intuïtiu. Check Point protegeix més de 100.000 organitzacions de totes les mides.

 

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital.
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte als principals temes i actualitat que afecten el sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament.
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i / o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses de el sector.

Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació de espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.