Claranet s’incorpora com a empresa sòcia del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 10 gener, 2020 / Sense comentaris

Claranet i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració perquè la companyia tecnològica s’incorpori com a empresa sòcia d’aquesta fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, les empreses i els professionals de les TIC que té per objectius crear opinió, generar debat i promoure les polítiques tecnològiques.

El conveni, signat pel Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i  David Cuesta, director general de Claranet, estableix el marc de col·laboració per a aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement, entre altres aspectes.

Claranet és un dels majors proveïdors de serveis tecnològics d’Europa, expert en migrar i gestionar aplicacions crítiques i infraestructures 24×7. Claranet ofereix un ampli ventall de serveis gestionats, consultoria i formació al voltant de  tecnologies cloud, xarxes de comunicacions i ciberseguretat.

Claranet ha estat posicionada com a ‘Líder’ en el Magic Quadrant for Managed Hybrid Cloud Hosting, Europe de Gartner durant cinc anys consecutius. El 2018 i 2019 ha estat posicionada en el Magic Quadrant for Data Center Outsourcing and Hybrid Infrastructure Managed Services, Europe.

Claranet compta amb més de 6.500 clients empresarials i una àmplia experiència en el disseny de solucions per a tots els sectors. Amb més de 2.200 empleats, disposa de presència a 9 països: Espanya, Regne Unit, França, Alemanya, Benelux, Portugal, Itàlia, Brasil i Estats Units. A Europa gestiona 43 data centers i 10.000 km de xarxa internacional gestionada d’alta capacitat.

Per al CTecno, la incorporació de Claranet dins del seu ecosistema d’empreses representa una suma de valor empresarial i social per dur endavant les seves activitats tant de networking com de coneixement a través de les noves tecnologies.

Amb aquesta incorporació, les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno són actualment 32.