Coffee & CIO amb Almirall i Zurich – 15 de novembre del 2018

Coffee & CIO, Notícies

per Comunicació CTECNO / 15 novembre, 2018 / Sense comentaris

El  Coffee & CIO és un acte exclusiu per a les empreses sòcies del CTecno. L’activitat posa en contacte representants de les empreses sòcies del CTecno amb dos CIOs d’organitzacions i companyies finals usuàries de serveis de tecnologies de la informació i comunicació (TIC).

Els convidats de la tercera sessió, que van tenir lloc el passat 15 de novembre al Bar Velódromo, van ser Francesc CatalánCIO i IT Director d’Almirall i Oscar Pallisa, director de sistemes d’informàtica de Zurich. L’acte va ser presentat pel vicepresident del CTecno, Joan Ramon Barrera, i conduït i moderat per Jordi Escalé, Executive Director de Gartner. En aquesta sessió els convidats van explicar quin rol juguen les TIC en les seves organitzacions, i van debatre sobre els temes que més ens preocupen com a professionals del sector TIC a Catalunya.

Les empreses sòcies de la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya que van assistir a la sessió van ser: AxiansConcatelCiscoGrupo ICAIBMIECISAIndraItaltelMediaproNAEOesiaOraclePalo Alto NetworksRicohSirt T-Systems.