Coffee&CIO amb Albert Márquez de l’Hospital del Mar i David Vidal de l’Hospital Clínic

Actualitat, Coffee & CIO, Notícies

per Comunicació CTECNO / 13 octubre, 2020 / Sense comentaris

El  Coffee & CIO és un acte exclusiu per a les empreses sòcies del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno). L’activitat posa en contacte representants de les empreses sòcies del CTecno amb CIOs d’organitzacions i companyies finals usuàries de serveis de tecnologies de la informació i comunicació (TIC).

Els convidats d’aquesta sessió van ser Albert Márquez, CIO de l’Hospital del Mar, i David Vidal, CIO de l’Hospital Clínic.

La sessió va començar amb la benvinguda de Jordi Escalé, Executive Director de Gartner, que va moderar la sessió i va conduir el debat cap aquells temes de màxima prioritat entre els assistents. Jordi Escalé va presentar els dos CIOs que van exposar els reptes de les dues organitzacions i els processos d’innovació que estan desenvolupant.

Per una banda, Albert Márquez va explicar els projectes rellevants que estan portant a terme des de l’Hospital del Mar i els reptes tecnològics que tenen per millorar l’organització. Per l’altra, David Vidal va exposar com s’estan transformant digitalment des de l’Hospital Clínic i com s’estan adaptant al teletreball.

Finalment, Joan Ramon Barrera, president del CTecno, va concloure la sessió i va agrair la participació dels representants de les empreses sòcies.

El debat de la sessió es va centrar a conèixer els principals reptes estratègics, i projectes tecnològics clau que tenen sobre la taula com a màxims responsables TIC de les seves organitzacions i exposar-los davant dels principals representants del mercat proveïdors de serveis que formen part del Cercle Tecnològic de Catalunya.
.
*Acte exclusiu per a empreses sòcies del CTecno