Coffee&CIO amb Alberto Almajano, CIO de Grupo Indukern, i Jesús Mayordomo, CIO de Celsa Group

Actualitat, Coffee & CIO, Notícies

per Comunicació CTECNO / 10 desembre, 2020 / Sense comentaris
El Cercle Tecnològic de Catalunya, CTecno, ha celebrat una nova sessió dels Coffee&CIO, un acte exclusiu per a les empreses sòcies que té per objectiu posar en contacte i intercanviar coneixement entre els seus màxims representants amb CIOs rellevants d’organitzacions i companyies finals usuàries de serveis de tecnologies de la informació i comunicació (TIC).
Els convidats d’aquesta sessió van ser Alberto Almajano, CIO de Grupo Indukern, i Jesús Mayordomo, CIO de la Celsa Group.
La sessió va començar amb la benvinguda de Fabrizio Magnani, Senior Executive Partner de Gartner, que va moderar la sessió i va conduir el debat cap aquells temes de màxima prioritat entre els assistents. Fabrizio Magnani va presentar els dos CIOs que van exposar els reptes de les dues companyies i els processos d’innovació que estan desenvolupant.
Per una banda, Alberto Almajano va explicar la gestió del departament IT del Grupo Indukern i com s’han adaptat a la situació actual. “Vam passar de treballar tots a l’oficina a estar 700 treballadors teletreballant, no sabíem que estàvem tan digitalitzats”, va explicar el CIO. També va comentar que el gran projecte de l’any 2021 és el nou RP i que han redefinit tots els processos des de 0. “L’altre gran projecte és tota la digitalització de la part industrial, per poder recollir mètriques i treballar amb les dades”, va afirmar Almajano. El que han intentat des del Grupo Indukern és no només digitalitzar sinó transformar, refer processos pensant en la reducció de costos i intentant no mirar el melic de cap departament per fixar-se més amb el client.
Per l’altra, Jesús Mayordomo va explicar els objectius del departament IT de Celsa Group i els seus reptes. La base laboral de la companyia la formen 9.000 persones i van aconseguir que gairebé totes poguéssin teletreballar. Tot i així, va comentar que va haver-hi un gran esforç d’acceleració de protocols i avui en dia saben que el lloc més segur per treballar és a l’oficina. “Estem utilitzant el programa lighthouse, que es tracta d’utilitzar intel·ligentment la informació que sempre ha estat amb tu. Hem d’incrustar el departament IT dins de tota l’operació”, va afegir el CIO.
Finalment, Joan Ramon Barrera, president del CTecno, va concloure la sessió i va agrair la participació dels representants de les empreses sòcies.

El debat de la sessió es va centrar a conèixer els principals reptes i projectes que tenen sobre la taula com a màximes responsables TIC de les seves fundacions i exposar-los davant dels principals representants del mercat de proveïdors de serveis que formen part del Cercle Tecnològic de Catalunya.

 

Consulta el llistat d’assistents

*Acte exclusiu per a empreses sòcies del CTecno