Coffee&CIO amb els CIOs de la UPC, la UB i la UOC per conèixer els seus reptes estratègics i projectes tecnològic prioritaris

Actualitat, Coffee & CIO, Notícies

per Comunicació CTECNO / 29 gener, 2020 / Sense comentaris

El  Coffee & CIO és un acte exclusiu per a les empreses sòcies del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno). L’activitat posa en contacte representants de les empreses sòcies del CTecno amb CIOs d’organitzacions i companyies finals usuàries de serveis de tecnologies de la informació i comunicació (TIC).

Els convidats d’aquesta sessió han sigut Mercè Oller, Directora de l’Àrea TIC de la UPCRicard Mateu, CIO de la UOC, i Antoni Solé, CIO de la UB. Els CIO de tres universitats amb una història molt diferent però amb problemàtiques i reptes comuns entre elles. La UB és una universitat amb més de 500 anys d’història, en canvi la UPC celebra els 50 anys i la UOC els 25.

La sessió ha començat amb la benvinguda de Joan Ramon Barrera, president del CTecno, que ha presentat els nous eixos estratègics de la fundació. Seguidament ha agafat la paraula Jordi Escalé, Executive Director de Gartner, que juntament amb Fabrizio Magnani, Senior Executive de Gartner, han moderat la sessió i han conduit el debat cap aquells temes de màxima prioritat entre els assistents.
.
A continuació, Jordi Escalé ha presentat els 3 CIOs que han exposat els reptes de les diferents universitats. El debat de la sessió s’ha centrat a conèixer els principals reptes estratègics, i projectes tecnològics clau que tenen sobre la taula com a màxims responsables TIC de les universitats i exposar-los davant dels principals representants del mercat proveïdors de serveis que formen part del Cercle Tecnològic de Catalunya.
.
*Acte exclusiu per a empreses sòcies del CTecno