Coffee&CIO amb Noel Rojo, CIO de Generali, i Sergi Martínez, Global CIO de Grupo Mediapro

Actualitat, Coffee & CIO, Notícies

per Comunicació CTECNO / 7 abril, 2021 / Sense comentaris
El Cercle Tecnològic de Catalunya, CTecno, va organitzar una nova sessió de Coffee&CIO, un acte exclusiu per a les empreses sòcies que té per objectiu posar en contacte i intercanviar coneixement entre els seus màxims representants amb CIOs rellevants d’organitzacions i companyies finals usuàries de serveis de tecnologies de la informació i comunicació (TIC).
.
Els convidats d’aquesta sessió van ser Noel Rojo, CIO de Generali, i Sergi Martínez, Global CIO de Grupo Mediapro. La sessió va començar amb la benvinguda de Jordi Escalé, Executive Director de Gartner, i Fabrizio Magnani, Senior Executive Partner de Gartner, que van moderar la sessió i van conduir el debat cap aquells temes de màxima prioritat entre els assistents. Fabrizio Magnani va presentar els dos CIOs que van exposar els reptes de les dues companyies i els processos d’innovació que estan desenvolupant.
.
Per una banda, Noel Rojo va explicar les bases de l’empresa Generali i els reptes més propers del grup: liderar projectes de transformació de referència i exportar-se a nivell mundial. Va comentar aleshores l’adaptació d’aquests objectius davant la situació de la pandèmia: “Les companyies s’han adonat del rol que té la tecnologia, hem de ser partners del negoci i estem aprofitant per assumir aquest rol de lideratge del negoci”. Va parlar aleshores del projecte de transformació digital que encaren ara mateix, amb canvis com en el model operatiu i en el paradigma total de l’empresa; impulsant sobretot l’empoderament de l’equip i de les persones, en aquest procés de transformació gairebé cultural. Va finalitzar el discurs reforçant la motivació de trencar amb la barrera entre el negoci i la tecnologia.

Per l’altra, Sergi Martínez va presentar Mediapro com una de les productores mundials més importants, que pretén innovar la tranformació digital del grup. Va parlar aleshores del repte per part de la productora audiovisual, d’adaptar-se a la pandèmia: “El que ha fet la pandèmia és que se’ns visualitzi més, ha fet obvi que IT és important. Tenim el repte de seguir avançant i que continuem sent visibles”. Va comentar finalment l’evolució de l’ús de les tecnologies en aquesta situació actual, amb una necessitat de renovar les formes de treball i marcar acords estratègics tant a nivell de grup com a nivell intern dins la mateixa empresa.

A continuació, les empreses sòcies CTecno van tenir l’oportunitat de compartir preguntes i reflexions els dos CIOs.

Finalment, Jordi Escalé, Executive Director de Gartner, va concloure la sessió i va agrair la participació dels representants de les empreses sòcies.

El debat de la sessió es va centrar a conèixer els principals reptes i projectes que tenen sobre la taula com a màxims responsables TIC de les seves companyies i exposar-los davant dels principals representants del mercat de proveïdors de serveis que formen part del Cercle Tecnològic de Catalunya.
.