Coffee&CIO amb Luis Navarrete de SUEZ i Benito Cerrillo de Vichy Catalan

Actualitat, Coffee & CIO, Notícies

per Comunicació CTECNO / 7 juliol, 2020 / Sense comentaris

El  Coffee & CIO és un acte exclusiu per a les empreses sòcies del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno). L’activitat posa en contacte representants de les empreses sòcies del CTecno amb CIOs d’organitzacions i companyies finals usuàries de serveis de tecnologies de la informació i comunicació (TIC).

Els convidats d’aquesta sessió han sigut Benito Cerrillo, CIO de Vichy Catalan Corporation, i Luis Navarrete, CIO de SUEZ España.

La sessió ha començat amb la benvinguda de Joan Ramon Barrera, president del CTecno, i seguidament ha agafat la paraula Jordi Escalé, ExecutiveDirector de Gartner, que ha moderat la sessió i ha conduit el debat cap aquells temes de màxima prioritat entre els assistents.
.
A continuació, Jordi Escalé ha presentat els dos CIOs que han exposat els reptes de les dues companyies i els processos d’innovació que estan desenvolupant. En primer lloc, Luis Navarrete ha afirmat que la transformació d’una companyia no es pot traccionar exclusivament des de les àrees tecnològiques, sinó que també s’hi han d’involucrar les àrees de negoci. “Hem de democratitzar la capacitat de digitalització i seguir desenvolupant les capacitats tecnològiques, perquè tenim el repte de seguir evolucionant”, ha afirmat Navarrete.
En segon lloc, Benito Cerrillo ha explicat la història i origen de l’aigua amb gas, així com que els últims fenòmens atmosfèrics els han impactat molt i han hagut d’activar plans de contingència. “El 2017 vam llançar el web perquè hi ha una comunitat molt sensible amb el medi ambient i des de la botiga online treballem molt amb el producte retornable, a més des del mes de febrer fins ara hem tingut creixements del 200%”, ha explicat Cerrillo.
El debat de la sessió s’ha centrat a conèixer els principals reptes estratègics, i projectes tecnològics clau que tenen sobre la taula com a màxims responsables TIC de les empreses i exposar-los davant dels principals representants del mercat proveïdors de serveis que formen part del Cercle Tecnològic de Catalunya.
.
*Acte exclusiu per a empreses sòcies del CTecno