Coffee&CIO amb Rosa Maria Cortada d’Oxfam Intermón i Mercè Cortada de la Fundación Vicente Ferrer

Actualitat, Coffee & CIO, Notícies

per Comunicació CTECNO / 17 novembre, 2020 / Sense comentaris
El Cercle Tecnològic de Catalunya, CTecno, ha celebrat una nova sessió dels Coffee&CIO és un acte exclusiu per a les empreses sòcies que te per objectiu posar en contacte i intercanviar coneixement entre els seus màxims representants amb CIOs rellevants d’organitzacions i companyies finals usuàries de serveis de tecnologies de la informació i comunicació (TIC).
.
Les convidades d’aquesta sessió van ser Rosa Maria Cortada, CIO d’Oxfam Intermón, i Mercè Garcia, CIO de la Fundación Vicente Ferrer.
.
La sessió va començar amb la benvinguda de Jordi Escalé, Executive Director de Gartner, que va moderar la sessió i va conduir el debat cap aquells temes de màxima prioritat entre els assistents. Jordi Escalé va presentar les dues CIOs que van exposar els reptes de les dues fundacions i els processos d’innovació que estan desenvolupant.
.
Per una banda, Rosa Maria Cortadava explicar com des d’Oxfam Intermón s’han adaptat a la situació actual. “El WorkPlace de Facebook ens ha ajudat molt a estar comunicats amb qualsevol punt del món i ens hem acostumat al teletreball”, va afirmar. La CIO va comentar que s’han hagut de reinventar i buscar noves maneres de relacionar-se amb els seus col·laboradors i que han de dedicar molts recursos amb el public engagement.
.
Per l’altra, Mercè Garciava exposar que des de la Fundación Vicente Ferrer s’estan implementant molts projectes innovadors, tot i que les zones rurals de països com l’Índia la zona de xarxa dificulta el projecte. “Necessitem dispositius potents i disponibilitat de xarxa”, va concretar. En relació amb el tema de les dones TIC, va comentar que “en el tercer sector no hi ha dones en posicions de CIO i que la Rosa i jo siguem avui aquí no és representatiu”.

Finalment, Joan Ramon Barrera, president del CTecno, va concloure la sessió i va agrair la participació dels representants de les empreses sòcies.

El debat de la sessió es va centrar a conèixer els principals reptes i projectes que tenen sobre la taula com a màximes responsables TIC de les seves fundacions i exposar-los davant dels principals representants del mercat de proveïdors de serveis que formen part del Cercle Tecnològic de Catalunya.

.

Consulta el llistat d’assistents

*Acte exclusiu per a empreses sòcies del CTecno