Commemoració del 10è Aniversari de CTecno

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 17 juny, 2013 / Sense comentaris

El passat 17 de juny CTecno va celebrar el seu desè aniversari en un acte commemoratiu a l’Aula Magna de l’IESE. L’acte, que va aplegar unes dues-centes persones entre socis d’honor i socis col.laboradors, professionals, entitats col.laboradores, actors institucionals, Col.legis institucionals i autoritats, va ser inaugurat per l’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, qui va destacar el rol important de la marca Barcelona per l’evolució del sector TIC de Catalunya i les oportunitats que són la capitalitat del mòbil i l’Smart City Expo, i pel Conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, qui va encoratjar al sector a seguir essent punta de llança i tractor de l’economia catalana.

L’acte, que va ser conduït per la presentadora del TN Migdia de BTV, Núria Dias, va dedicar la seva primera part a la presentació dels principals resultats del Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2013, que varen ser exposat per David Millet, gerent de CTecno, i comentats en una taula rodona moderada per Penteo i formada per Miquel Pujol, d’Accenture, Francesc Bert, de Cisco, René Clusa, d’HP, Jordi Marin, d’Indra i Joan Monrabà, de T-Systems, tots ells representants de les cinc empreses Sòcies d’Honor de CTecno.    

Els principals resultats del Baròmetre TIC 2013 han suposat una alenada d’aire fresc pel sector, ja que la valoració que les empreses atorguen a la seva competitivitat global és de 7.2 i la nota global del sector és de 6.1. D’altra banda, el Baròmetre, que enguany ha posat el focus en el procés d’internacionalizació i les seves conseqüències, positives, per l’evolució de les empreses del sector, explica que ja són el 55% de les empreses del sector les que han optat per sortir a mercats exteriors. I aquest 55% d’empreses internacionalitzades (un 8% més que les empreses internacionalitzades el 2011) tenen percentatges d’increment de facturació (58% front el 41%), de clients (51% front el 38%) i de persones ocupades (un 44% front un 32%) sensiblement majors que les no internacionalitzades.

 

La segona part de l’acte va ser una commemoració dels deu anys de CTecno. Varen prendre la paraula per recordar els inicis de CTecno Carles Flamerich, fundador de CTecno i actual Director General de Telecomunicacions, Ginés Alarcón director del Mobile World Capital i ex-president de CTecno, Jordi William Carnes, actual president de CTecno i va cloure l’acte l’ex-president de la Generalitat i Patró d’Honor de CTecno, Jordi Pujol, que va acabar el seu discurs amb un “feu molt goig” adreçat als assistents i al sector TIC català.

 

La celebració va finalitzar amb un còctel i un pastís d’aniversari servits a la tercera planta de IESE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.