Compte enrere per a la 20a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 18 novembre, 2014 / Sense comentaris

El 26 de febrer de 2015, l’Auditori de Barcelona (C/Lepant, 150) acollirà la 20a edició de la “Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica”, un esdeveniment de referència del sector TIC a Catalunya que commemora les dues dècades d’història.

Per tercer any consecutiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica (COEINF) uneixen esforços per organitzar conjuntament aquesta trobada, que -una setmana abans del Mobile World Congress– inaugurarà el calendari de grans activitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació al nostre país.

I és que, a banda de ser la primera gran cita de networking de l’any entre professionals, empreses, administració pública, universitats, associacions i institucions del món TIC, la Nit constitueix el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo (guardó de prestigi que reconeix a la personalitat de l’any i al jove emprenedor), els Premis Alan Turing (que premien al CIO de l’any i a la responsabilitat social) i del Premi d’Honor de La Nit.

Com a entitat col·laboradora, el CTecno disposa d’un codi de descompte en el preu de l’esdeveniment per als nostres associats. Us podreu inscriure amb aquest descompte fins el dia 1 de febrer. El preu reduït serà de 30 euros en comptes dels 45 de l’entrada general. Per a rebre dit codi pots contactar amb comunicacio@ctecno.net o amb aramirez@ctecno.net. Les inscripcions poden realitzar-se aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.