Compte enrere per les II Jornades CTecno 2020

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 31 maig, 2016 / Sense comentaris

El proper 7 de juny de 2016, de 8:45 a 16h, l’Auditori Imagina-Mediapro (Av/Diagonal, 177) acollirà la 2ª edició de les Jornades CTecno 2020, un esdeveniment que es continua consolidant com una data fonamental en l’agenda tecnològica catalana. La trobada d’enguany, sota el títol #TIC4talent, proposa una gran reflexió sobre la transformació digital i l’impacte que hi té en la producció i ocupació.

Per segon any consecutiu, el CTecno organitza aquesta trobada d’interès pels professionals del sector TIC. Enguany, les jornades compten amb el patrocini de CaixaBank, així com amb la col·laboració de Telecos.cat, COETTC, COETIC, COEINF, ACEC, AMETIC, Clúster Digital, Festibity, ATI, Mobile World Capital, Telspain i la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.

Després de l’èxit de la primera edició, amb més de 200 assistents de 90 empreses, l’edició actual està concebuda com un espai de debat per reflexionar sobre com el foment de l’educació i la gestió del talent poden incentivar la productivitat i l’ocupació en un món cada cop més digitalitzat. “La digitalització de la societat ens porta a reflexionar sobre el foment de l’educació i la gestió del talent”, assegura Jordi William Carnes, President del CTecno.

“Estem preparant aquesta segona edició amb molta il·lusió, amb l’objectiu de superar l’anterior, així com de generar un debat de qualitat tant pel contingut com pels ponents”, afegeix Joan Ramon Barrera, Vicepresident de la Fundació

Els associats del CTecno, així com els membres d’entitats col·laboradores, disposen de preus especials en l’entrada.

A www.jornadesctecno.cat es pot consultar tota la informació de l’esdeveniment així com realitzar les inscripcions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.