Comunicat CTecno sobre el Covid-19

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 16 març, 2020 / Sense comentaris

Atesa la situació generada pel COVID-19, des del Cercle Tecnològic de Catalunya volem informar el següent.

Refermar el nostre compromís social corporatiu per protegir l’equip de treballadors/es del CTecno, així com les nostres empreses sòcies i professionals i partners amb qui col·laborem diàriament.

Des d’avui tot l’equip del CTecno comença amb el teletreball, es comunicarà internament per vídeo conferència i utilitzarà els canals digitals per informar sobre la nostra activitat. Tot l’equip de professionals i col·laboradors estarà en actiu per garantir el servei i continuïtat dels nostres projectes.

Respecte les activitats previstes per a les properes setmanes, tant internes com externes, us comuniquem que queden ajornades, tot esperant poder-les calendaritzar quan la situació estigui normalitzada.

Esperem i desitgem que la situació sigui el més curta possible i mentrestant aconsellem seguir les recomanacions oficials del Govern i prendre les mesures adients a la situació actual.

Per a qualsevol dubte, us podeu dirigir a les adreces electròniques següents: secretaria@ctecno.cat o comunicacio@ctecno.cat.