Conferència “Business Analysis. Com l’IT aporta valor al negoci”

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 3 juny, 2016 / Sense comentaris

Títol: “Business Analysis. Com l’IT aporta valor al negoci

Data: dimarts, 21 de juny – de 18:30h a 20h.

Durada: 90 minuts

Descripció

Estem en un món globalitzat on els reptes associats a la transformació digital obliguen a incrementar la inversió en IT en organitzacions en tots els sectors i negocis. Cada cop és més necessari garantitzar el valor aportat per aquestes inversions al negoci. Abans dèiem que les IT deuen estar alineades amb el negoci, ara això no és suficient: les IT són estratègiques per a tots els negocis. En aquest context de canvi, la funció del Business Analysis està creixent a les empreses en els últims anys com enllaç necessari i imprescindible entre negoci i IT.

En aquesta sessió presentarem la funció de Business Analysis i intentarem entendre el perquè d’aquesta importància creixent en les organitzacions, i quina és l’evolució prevista de la professió. Coneixerem les principals funcions i responsabilitats d’un analista de negoci, com agent de canvi, i explicarem breument com realitzar el treball d’anàlisi en projectes i programes.

També revisarem les principals referències i tendències en el món quant a BA.

Continguts

o   Qué és el Business Analysis?

o   Per què el Business Analysis?

o   El rol de l’Analista de Negoci

o   Cicle de vida del Treball d’Anàlisi de Negoci: més enllà del projecte

o   Business Analysis vs Project Management

o   Gestió de requisits

o   Agile Business Analysis

o   Principals referències en BA: PMI, IIBA, APMG

Sobre el ponent

Alfred Maeso és Lead Expert en Gestió de Projectes i Business Analysis a Netmind. Llicenciat en Enginyeria de Telecomunicacions i Certificat com PMI-PBA, CBAP, Agile BA, APMG Change Manager, PMP, MSP, PRINCE2, MoP i ITIL Expert. Té més de 10 anys d’experiència en gestió de projectes i serveis IT per diferents organitzacions. És formador regular de cursos de Gestió de Projectes i Business Analysis a Netmind des de 2009, combinant aquesta activitat amb responsabilitats de gestió en l’àrea de consultoria.

Preu: 40€

  • Gratuïta pels socis individuals (previ registre amb codi unipersonal).
  • Si encara no ets soci i és la primera conferència a la qual assisteixes, introdueix el teu codi de gratuïtat: C73CN001

Modalitat presencial a les aules de Netmind (C/Almogàvers, 123, Barcelona) o en streaming

 Inscripcions aquí

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.