Conferència “Els 10 manaments per guanyar-se la vida per compte pròpia: el món taronja”.

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 22 juny, 2016 / Sense comentaris

Títol: Els 10 manaments per guanyar-se la vida per compte pròpia: el món taronja.

Data: dimarts, 12 de juliol de 18:30h a 20h

Descripció

Treballar per compte pròpia és avui en dia “més” fàcil. L’emprenedoria està de moda. Però, hi ha riscos. Siguem realistes. I mirem tot el que hi ha al darrere.

Què és el que permet “muntar-s’ho” i tenir èxit?

Més enllà del perfil de l’emprenedor, enunciarem els 10 manaments extrets de l’experiència de desenes de professionals que treballen avui en dia per compte pròpia, ja sigui com a autònoms, micro empresa i/o empresaris.

Ja sigui per desig d’autonomia, per la cerca d’un altre model de vida, per necessitat o per innovació, existeixen trucs. Aquests “trucs” faciliten la construcció d’un sistema equilibrat per poder viure, progressar i créixer fora del marc d’un contracte laboral. Permeten entendre millor el “món taronja”.

El món taronja és un concepte que contempla el fenomen de “treballar per compte pròpia” com un fenomen de societat i per tant de llarg termini.

Un canvi en la relació de l’home amb la seva feina. I, per tant, un canvi del mercat professional.

Tractarem les previsions de transformació basant-nos en l’estudi de Pricewaterhousecooper sobre el futur del mercat laboral.

A través d’exercicis àgils, podrem donar resposta a les principals preguntes que cada un de nosaltres ens fem sobre la viabilitat d’un projecte per compte pròpia. Durant la sessió debatrem els 10 manaments per guanyar-se la vida per compte pròpia.

Continguts

  •  La transformació del món professional: móns verds, blaus i taronges.
  • Riscos i oportunitats del canvi de món.
  • Els 10 manaments del món taronja.

 

Sobre la ponent

Marion Suffert és fundadora de l’Espai Taronja, espai de transició per a executius amb projectes innovadors.

És sòcia directora de Vasis Conseil, consultoria franco-hispana-canadenca especialitzada en gestió de la carrera professional.

És experta en els canvis de la vida professional. Importa mètodes i investigacions d’altres països sobre la relació de l’home amb el seu treball. Assessora empreses i institucions en gestió de talent i polítiques d’ocupació.

Doctora en Dret, acreditada en balanç professional, Copilote diagnòstic, IVST, JobFriend, Sextante professional. Col·labora amb organitzacions com Danone, Obra Social, Port de Barcelona, ESADE.

Porta més de 15 anys com membre de l’equip internacional d’Human Research, agrupació d’investigadors sobre la relació de l’home amb el seu treball.

Modalitat presencial a les aules de Netmind (C/Almogàvers, 123, Barcelona) o en streaming

 Inscripcions gratuïtes aquí

 

 

 

Fotografia: <a href=”https://www.freepik.es/fotos-vectores-gratis/negocios”>Negocios de vector diseñado por Alekksall – Freepik.com</a>

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.