Conferència formativa: Agile IT Project Management

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 26 febrer, 2016 / Sense comentaris

Títol

Agile IT Project Management: com accelerar l’entrega de valor

Data:

dimarts, 8 març, 2016 – 18:30 a 20:00

Durada

90 minuts

Descripció

El mercat actual de les TIC imposa un ritme d’innovació i una necessitat d’eficiència en costos que són difícils d’aconseguir amb els mètodes tradicionals de desenvolupament i de gestió. El temps de resposta i l’entrega de valor són cada vegada més necessaris per afrontar aquest repte amb èxit. Els cicles de vida iteratius s’imposen sobre els mètodes en cascada perquè s’orienten de forma més eficient a aportar valor al client. Les metodologies àgils, a diferència de les tradicionals, faciliten el treball en entorns complexos, milloren la competitivitat i productivitat i permeten ser més eficients en la gestió i lliurament de projectes.

A través de les metodologies àgils podrem donar resposta a les principals demandes en qualsevol tipus de projecte en el nostre àmbit, aportant més valor en menys temps, amb flexibilitat i fiabilitat. Aquestes premisses ens permeten adaptar el procés del desenvolupament a l’evolució canviant dels requisits i a les circumstàncies de l’entorn, afegint el màxim valor possible al producte / servei.

Durant la sessió s’introduiran principis de gestió àgil amb Scrum per desenvolupar productes i serveis que permetin diferenciar-se de la competència i donar un millor servei als seus clients, ja siguin interns o externs.

Continguts

  • Agile

o   Traditional Approach vs Agile Approach

o   Agile Manifesto

o   Invertint el Triangle

o   Iteratiu i Incremental

  • Scrum

o   Rols i responsabilitats

o   Product Backlog i Sprint Backlog

o   Sprint Planning

o   Daily Scrum

o   Review

o   Retrospectiva

Sobre el ponent

Miquel Rodríguez, Director de Consultoria de Netmind, ha dedicat els darrers 10 anys a ajudar a organitzacions de totes les mides i sectors a treure el màxim profit dels seus projectes IT.

Formador i consultor en gestió de projectes i metodologies àgils, des de Netmind ha participat en els processos de transformació digital d’empreses com Telefónica, BBVA, Bacardi, Pronovias, Grupo Ferrer o Caixabank Consumer Finance. Enginyer Tènic en Informàtica, va cursar un MBA i un Master en IT Management a La Salle, i el Design Thinking for Business Innovation Executive Program a ESADE. Està certificat com a PMP, PMI-ACP, PRINCE2 Trainer, Agile PM Trainer, SAFe Program Consultant i Certified Scrum Master.

Simultàniament, Miquel Rodríguez és el Director Acadèmic del Master in Digital Solutions Develoment a la Barcelona Technology School, on alhora imparteix l’assignatura Agile Methodologies.

Preu:

40€

Gratuïta pels socis individuals (previ registre amb codi).

Si encara no ets soci i és la primera conferència formativa a la qual assisteixes, introdueix el teu codi de gratuïtat: C73CN001

Modalitat presencial o en streaming

Inscripcions aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.